e
Banner


Greenlog ürün yelpazesine deniz ve karayı ekledi
İntermodal taşımacılığın aktif oyuncularından Greenlog, hizmet yelpazesini yeni ürünlerle genişletti. Başlattıkları deniz ve karayolu taşımacılığı ürünleriyle kıtalar arası çözümler sunmaya başladıklarını belirten Greenlog Satış Direktörü Devrim Koray, yeni çözümler sunmak, operasyonel verimliliği arttırmak ve sürdürülebilir bir verimlilik sağlamak için yeni yılda yeni yatırımlar yapmaya devam edeceklerini vurguladı. 




GreenlogGreenlog, intermodal taşımacılık pazarında nasıl fark yarattı?
Demiryolu taşımacılığının günümüz güncellemiş ve gelişmiş adı artık intermodaldır. Bu kavram adı altında kapıdan kapıya servis verirken ilk amacınız müşterileriniz için doğru bir partner olabilmek ve gerçekten onların ihtiyaçlarına çözüm bulmak ya da çözüm yaratabilmektir. 
Greenlog olarak demiryolu ve intermodal de kullanılan 45’lik ekipmanlar ile kapıdan kapıya servis sunuyoruz. Rekabet süreci içerisinde mevcut ekipmanımızın sağladığı avantajlar ile karayolunda taşınabilen yandan ve üstten yüklenebilir tüm ürünler için servisimiz bulunmaktadır. Ekipmanlarımızdaki GPS sistemi sayesinde her gün müşterilerimize günlük konum bilgisi verebilmekteyiz. Bu bilgilerin günün belirli saatinde düzenli olarak müşterilerimiz ile paylaşılmaktadır. Anadolu ve Avrupa yakasında olmak üzere iki lokasyonda hizmet sunuyoruz. Toplamda 22 kişilik ekip arkadaşlarımız içerisinde Yönetim birimlerimiz dahil telefonlarımız ve bilgisayarlarımız sayesinde 7/24 servis ve cevap verebilen bir yapımız mevcuttur.
Kurulduğumuz günden beri verdiğimiz sözü tutan, müşteri memnuniyetinin ilk sırada olduğu, şeffaf, dürüst, pozitif yaklaşım ve her zaman kendimizi daha ileriye taşımak için çalıştığımız bir yapı içeresindeyiz. Müşterilerimize yeni fikirler, yeni projeler ile hatasız, kusursuz bir hizmet vermek istiyoruz. Hedeflerimize yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz.   
 
HALKALI-DUISBURG ARASINDA HAFTADA İKİ SEFER DÜZENLİYOR 
Hangi hatlarda, kaç günlük transit sürelerle intermodal taşımacılık hizmetleri sunuyorsunuz? 
Greenlog’a ait haftada karşılıklı 2 sefer olmak üzere Halkalı – Duisburg / Duisburg -Halklalı tren seferlerimiz mevcut.  Şu anda Avrupa’ya ihracat ve Avrupa’dan ithalat taşımalarını ortalama 8-9 gün transit sürelerle yapabilmekteyiz. Böylece karayolu ve denizyolu taşımaları için iyi bir alternatif olarak servis verebilmekteyiz. İtalya, Avusturya, Almanya, Hollanda, Belçika, İngiltere, İspanya, Bulgaristan ve Macaristan düzenli olarak servis vermekte olduğumuz ülkeler arasındadır.
 
Ağırlıklı olarak hizmet sunduğunuz sektörler hangileri?
Hizmet verdiğimiz sektörler arasında Otomotiv, Elektronik, Perakende, Tekstil ve FMCG bulunmaktadır. Bunun yanında talep edildiği taktirde depolama hizmeti ve gümrükleme hizmeti de verebilmekteyiz. 
 
TAŞIMA SAYISI 11 BİNİ AŞTI 
2022 yılını nasıl bir yük hacmiyle kapattınız? 
Greenlog olarak 2022 yılını değerli iş ortaklarımızın da destekleri ile beklediğimizden daha iyi kapattık. Çeşitli etkenlerden dolayı yaşanan olumsuzluklar, yüksek navlun ve ekipman sıkıntılarına rağmen bizleri mutlu edecek sayılara ulaştık. İntermodal tarafında ihracatta 5 bin 480, ithalatta 5 bin 785 taşıma yaptık. 
 
Yatırım ve büyüme planlarınız neler? 
Kurulduğumuz ilk günden beri Greenlog olarak ana ürünümüz intermodal taşımacılıktır. Fakat bu sene başından itibaren yelpazemizi genişletmeye karar verdik ve geniş acente ağımız ile kurduğumuz Denizyolu ve Karayolu departmanımızla iş ortaklarımıza sadece bir üründe değil, birden fazla üründe hizmet vermeye başladı. Amacımız daha çok müşteriye dokunmak ve kaliteli servisimiz ile onlara kıtalar arası da çözümler sunmak. Bunu da kısa sürede verdiğimiz kaliteli hizmet ile sağladığımızı düşünüyoruz. Kaliteli servisimizi her gün üzerine katarak, yeni çözümler bularak, müşterilerimizi çözümlerimiz ile mutlu ederek arttırıyoruz. 
Greenlog olarak ana hedefimiz müşterilerimize karşı yeni çözümler sunmak, operasyonel verimliliğimizi arttırmak ve sürdürülebilir bir verimlilik sağlamaktır. Bu bağlamda yeni senede birkaç yatırım planımız var. Bunları da zamanı geldiğinde iş ortaklarımız ile paylaşacağız. 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat