e
Banner


Jungheinrich yeni ECE 225 sipariş toplayıcılarını pazara sundu
Jungheinrich, Türkiye pazarında ürün gamını genişletmeye devam ediyor. WIN Materials Handling Fuarı’nda sipariş toplayıcıları ECE 225’i görücüye çıkarttıklarını belirten Jungheinrich Türkiye Pazarlama Yöneticisi Alev Bülbül Zorlu, ECE 225’in rakiplerine göre en az enerji tüketimi ile en yüksek performansa sahip olduğunu söyledi. 




alev_bulbul_zorluJungheinrich Türkiye, WIN Materials Handling Fuarı’nda yeni ve ikinci el ürünlerini görücüye çıkardı. Fuarda yeni tasarımı ile ECE 225 sipariş toplayıcıları tanıttıklarını belirten Jungheinrich Türkiye Pazarlama Yöneticisi Alev Bülbül Zorlu, “ECE 225, rakiplerine göre en az enerji tüketimi ile en yüksek performansa sahip. Sayısız donanım ve sürüş seçenekleri ile herkese uygun makine seçenekleri sunuyor. İyileştirilmiş JetPilot ile pazarın en iyisi olarak karşımıza çıkıyor. DayLED und Floor-Spot ile ekstra güvenlik sunuyor. Ayrıca, geliştirilmiş sürücü platformları ve sırt dayanak seçenekleri sürücüye güvenlik ve azami konfor sağlıyor. Yine fuarda Almanya Dresden Fabrikası’nda yenilenen ikinci el ekipmanlarımızı görücüye çıkardık. Jungheinrich Türkiye, klasik 2. el algısını tamamen değiştiriyor. Yenisi ile ayırt edemeyeceğiniz birinci sınıf kaliteyi müşterilerimize yetkin servis ağımız ile sunuyoruz” dedi.  
 
FULL SERVİS HİZMETİ
Forklift sektörünün hızla büyüdüğünü ve rekabet ortamının artığını vurgulayan Zorlu, şirketlerin hizmetin en iyisini ve en kalitelisini güvenilir bir şekilde sunmak adına her gün kendini geliştirmesi gerektiğini vurguladı. Ürün satışının yanı sıra satış sonrası hizmetlerin de eksiksiz sağlanması gerektiğini belirten Zorlu, Jungheinrich Türkiye’nin rakipleri karşısında farkını şöyle sıraladı: “Özellikle depo içi raf sistemleri ve istifleme araçlarını birlikte sunan tek firma olarak yolumuza emin adımlarla devam etmekteyiz. Tek elden lojistik hizmeti sunuyoruz. Farkımız da ‘ilk’ olmak. Ek olarak sektörümüzde tüm Türkiye’ye taşeron firma kullanmadan, kendi elemanları ile servis hizmeti sunan ve 0 kendi sermayesi ile Türkiye’de yer alan tek yabancı firmayız. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve onlara daima en iyi hizmeti sunmayı ilke edinen satış sonrası hizmetlerimiz, alanında uzman ekibiyle müşterilerine hızlı, güvenilir ve müşteri odaklı hizmet vermektedir. Türkiye’nin 12 farklı noktasında bulunan gezici, donanımlı servis araçları ve eğitimli 35 teknisyen araçlarında tutulan yedek parça stoğu yardımıyla arızaları en kısa sürede çözmeyi hedeflemektedir. Hizmetlerimiz sırasıyla; arıza onarım, periyodik bakım, full servis hizmeti ve yedek parça teminidir. Bunların yanı sıra firmaların istekleri doğrultusunda operatörlere çeşitli eğitimler de verilmektedir. Full servis hizmetimizi müşterinin ihtiyaçlarına göre uyarlayarak ekipmanların servis dışı sürelerini en aza indirmekteyiz. Aynı şekilde müşterilerimize özel periyodik bakım paketlerimiz ile ekipmanların kullanılabilirliğini en üst düzeye çıkarmayı hedeflemekteyiz. Satış sonrası departmanımızda bulunan müşteri temsilcilerimiz her türlü müşteri taleplerine ve sahadaki teknisyenlerimize merkezimizden destek vermektedir. Müşterilerimiz, makinalarında yaşanan bir sorun olduğu zaman 7/24 bize ulaşabilmektedir. Ayrıca merkez depomuzda tutulan orijinal yedek parça stoğumuz ile Türkiye’nin her yerine 24 saat içerisinde parça tedariki ile müşterilerimizi desteklemekteyiz.” 
Jungheinrich Türkiye olarak 2015’te ciro, adet ve karlılık anlamında koydukları tüm hedeflere ulaştıklarını belirten Zorlu, “Ülkemizde yaşanan siyasi belirsizlikler her sektörü etkilediği gibi bizi de etkiledi tabi. Fakat siyasi belirsizliğin ortadan kalkmasıyla piyasada hareketlenmeler tekrar başladı. Bu da, bizi tabi olumlu yönde etkiledi. 2016 yılında da yine büyüyerek zirvede kalmayı hedefliyoruz” dedi. 
 
 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat