e
Banner


Shell Eco-Marathon için Alışan Group’tan lojistik destek
Gençleri geleceğin yakıt alternatiflerini geliştirmeye teşvik etmek için düzenlenen Shell Eco-Marathon yarışması bu sene 15 – 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Hollanda’da gerçekleştirilecek. Shell Eco- Marathon’a tasarladıkları araçlar ile katılacak olan 16 Türk takımının lojistik sponsorluğunu, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Alışan Group üstleniyor.




jan_devrimEn az yakıtla en uzak mesafeyi kat etmek hedefiyle bu yıl 29. kez düzenlenecek olan Shell Eco-Marathon’da final heyecanı yaklaşıyor. 15 - 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Hollanda’nın Rotterdam şehrinde düzenlenecek olan Shell Eco-Marathon’a bu sene Avrupa genelinde 24 ülkeden 224 takım katılacak. Gençleri geleceğin yakıt alternatiflerini geliştirmeye teşvik amacıyla düzenlenen yarışmada Türkiye’yi de tasarladıkları özel araçlar ile 16 iddialı takım temsil edecek.
Anadolu Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Beşiktaş Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi, Boğaziçi Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki Fen Lisesi, Yeditepe Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi takımları Alışan Lojistik’in sağladığı lojistik desteği ile Rotterdam’da güzel dereceler almak için mücadele ediyor olacaklar.
Alışan Lojistik Opearasyonlar Koordinatörü Jan Devrim, bu anlamlı ve önemli  organizasyona bir kez daha katkı sağlamaktan onur duyduklarını belirterek; şunları söyledi:
“Alışan Group olarak sektördeki yatırımlarımızın yanı sıra; sosyal sorumluluk bilinci ile gerçekleştirdiğimiz projelerimiz de bizim için büyük önem taşıyor. Bu kapsamda eğitim ve öğretime yönelik desteklerimiz ile toplumsal gelişimi hedefliyoruz. Shell Eco-Marathon bu misyonumuz ile dahil olmak istediğimiz ve gönülden inandığımız projelerden biri. Alışan Lojistik olarak, Shell Eco-Marathon’a verdiğimiz anlamlı desteği bu yılda sürdürüyoruz. Sürdürülebilirlik gündemi içerisinde en önemli başlıklardan birisi olan enerji konusuna temas eden bir etkinlik olması sebebiyle; Shell Eco-Marathon’a katılan gençlerimize uluslararası bir platformda destek verebilmenin haklı gururunu yaşamaktayız.”

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat