e
Banner

Etiketler: lojistik



Paranın ve yükün pusulası: 2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi



Kamu- reel sektör - lojistik sektörü üçlüsünü bu yıl yeniden bir araya getiren Türkiye'nin en büyük çaplı organizasyonu 2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi'nde 600'ün üzerinde sektör profesyoneli; paranın ve yükün yolunu aradığı global ekonomideki rekabetçi ortamda; Türkiye ve şirketler açısından bir adım öne çıkmanın formülleri arandı, çözüm önerileri tartışıldı. Zirve kapsamında düzenlenen "Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni" ile lojistiği iyi yöneten ve yönlendiren isimler ve şirketler ödüllerine kavuştu. 
 
 




Kamil Barlın: Ödül 35 yıllık çaba ve güvenin sonucu


Yayın: 20-04-2017
Kategori: Karayolu

UTA Lojistik Dergisi tarafından düzenlenen “Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri” Sahiplerini buldu. Türkiye’nin entegre lojistikte öncü ismi Barsan Global Lojistik, yurtiçinin yanı sıra özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği yurt dışındaki başarılı hizmet ve operasyonlarıyla “Yılın Sınırları Aşan Lojistik Ödülü”ne layık görüldü.




Continental’de hedef Türkiye’nin her noktasına 2 saatte teslimat


Yayın: 03-05-2017
Kategori: Otomotiv

2025 için en büyük ideallerinin Türkiye’nin her noktasına 2 saatte teslimat yapmak olduğunu belirten Continental Tedarik Zinciri Müdürü Nihan Çavuşlar, “Bu hedefi bugünün koşullarına bakarak asla koyamazdık, ama biliyorsunuz ancak iddialı hedefler koyarsak fark yaratan çözümlere ulaşabiliriz” dedi. 
 




2017’de 1 milyon 350 bin araç ihraç edilecek


Yayın: 03-05-2017
Kategori: Ekonomi Gündemi


OSD Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Önen, "Türk otomotiv sanayisi olarak 2017 hedefimiz 1 milyon 350 bin adet ihracat yaparak 27 milyar dolar ihracat geliri elde etmektir" dedi.




For Gökbora, Duisburg is at the heart of operations


Yayın: 16-05-2017
Kategori: Karayolu

Turkish logistics company Gök-Bora has been operating also in 6 different European countries under the trade name "Gökbora". 




Avrupa-Asya arasında en güçlü halka olacağız



Ahmet ARSLAN / Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı 




Solmaz is now more stronger with Rhenus


Yayın: 17-05-2017
Kategori: Karayolu

Solmaz and Rhenus Freight Logistics has become partners since the beginning of March 2017. With this great step, Solmaz will be able to provide its clients more cost effective solutions with and a greater number of departures from more locations.




TÜRKİYE - AVRUPA LOJİSTİKLE BİRBİRİNE BAĞLI


Yayın: 18-05-2017
Kategori: Karayolu

Türkiye ile Avrupa arasında karşılıklı diplomatik açıklamaların tonu son süreçte sertleşse de, ekonomik veriler ve ticaretin kolaylaştırılmasında kilit rol oynayan lojistik alandaki ilişkiler iki tarafın da birbiri için vazgeçilmez olduğunu gösteriyor. 




Türkiye lojistikte büyük fırsatlar ülkesi


Yayın: 25-05-2017
Kategori: Lojistik

Nihat ZEYBEKCİ / Ekonomi Bakanı 




TOFAŞ dağıtımda maliyetleri nasıl düşürdü?


Yayın: 26-05-2017
Kategori: Otomotiv

Tüm süreçlerini WCM (World Class Manufacturing – Dünya Klasında Üretim) metodolojisi üzerine kurgulayan TOFAŞ, lojistik süreçlerini ise teknolojik yatırımlarla besliyor. Lojistik maliyetler içinde ambalajın önemli bir kayıp oluşturduğunu belirten TOFAŞ Gövde Lojistik Yöneticisi Elif Kuş, hayata geçirdikleri yenilikçi kasa tasarımı projesiyle taşıma kayıplarının yanı sıra yatırım maliyetlerini de minimize ettiklerini söylüyor.