e
Banner

Etiketler: tofaş



OMSAN, TOFAŞ’tan performans ödülü aldı



OMSAN Lojistik, otomotiv yedek parça lojistiği kapsamında göstermiş olduğu yüksek performans nedeniyle Tofaş Türk Otomobil Fabrikası tarafından “Performans Ödülü”ne layık görüldü.





Tedarik zincirinde 7 yeni trend!



BMY Events tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Lojistik Yatırımları Konferansı, 27 Kasım’da BY Otell İstanbul’da yapıldı. Kamu ve özel sektör temsilcileri ile sanayi üreticilerini aynı platformda buluşturan konferansta, lojistik sektöründeki yatırımlar, yeni düzenlemeler ve projeler, 2023 hedefleri ve tedarik zinciri süreçlerindeki yeni trendler masaya yatırıldı.  
 




TOFAŞ’ın cirosu 10 milyar liraya ulaştı


Yayın: 03-02-2016
Kategori: Ekonomi Gündemi
Etiketler: cengiz eroldu tofaş

Son yıllarda istikrarlı bir büyüme gösteren TOFAŞ, 2015’te de cirosunu geçen yıla oranla yüzde 33 artırdı. 




TOFAŞ dağıtımda maliyetleri nasıl düşürdü?


Yayın: 26-05-2017
Kategori: Otomotiv

Tüm süreçlerini WCM (World Class Manufacturing – Dünya Klasında Üretim) metodolojisi üzerine kurgulayan TOFAŞ, lojistik süreçlerini ise teknolojik yatırımlarla besliyor. Lojistik maliyetler içinde ambalajın önemli bir kayıp oluşturduğunu belirten TOFAŞ Gövde Lojistik Yöneticisi Elif Kuş, hayata geçirdikleri yenilikçi kasa tasarımı projesiyle taşıma kayıplarının yanı sıra yatırım maliyetlerini de minimize ettiklerini söylüyor. 




Turkish Cargo, Lima ve Tofaş'tan dev işbirliği


Yayın: 25-12-2017
Kategori: Havayolu

Küresel hava kargo taşımacılığı pazarındaki payını her geçen gün artıran Turkish Cargo ile çözüm ortağı Lima Logistics, Tofaş’a özel lojistik hizmetler sunarak milli otomotiv sanayine önemli bir katkıda bulunuyor.