e
Banner

Etiketler: ototmotiv



CMS Avrupa’da ikincilik hedefini lojistik yatırımlarla güçlendirecek


Yayın: 06-08-2014
Kategori: Otomotiv

17 otomobil markasına ürün tedarik eden CMS, Avrupa’nın iki büyük jant üreticisinden biri olmak istiyor. Yıllık 9,5 milyon adetlik üretim kapasitesiyle önemli bir avantaj yakaladıklarını belirten CMS Yönetim Kurulu Başkanı Berat Ösen, Avrupa’daki rakipleri karşısındaki esneklik dezavantajlarını ise geliştirecekleri alternatif taşıma/paketleme yöntemleri ve Avrupa’da devreye almayı planladıkları lojistik merkez yatırımlarıyla ortadan kaldıracaklarını vurguluyor. 




Continental’de hedef Türkiye’nin her noktasına 2 saatte teslimat


Yayın: 03-05-2017
Kategori: Otomotiv

2025 için en büyük ideallerinin Türkiye’nin her noktasına 2 saatte teslimat yapmak olduğunu belirten Continental Tedarik Zinciri Müdürü Nihan Çavuşlar, “Bu hedefi bugünün koşullarına bakarak asla koyamazdık, ama biliyorsunuz ancak iddialı hedefler koyarsak fark yaratan çözümlere ulaşabiliriz” dedi. 
 




TOFAŞ dağıtımda maliyetleri nasıl düşürdü?


Yayın: 26-05-2017
Kategori: Otomotiv

Tüm süreçlerini WCM (World Class Manufacturing – Dünya Klasında Üretim) metodolojisi üzerine kurgulayan TOFAŞ, lojistik süreçlerini ise teknolojik yatırımlarla besliyor. Lojistik maliyetler içinde ambalajın önemli bir kayıp oluşturduğunu belirten TOFAŞ Gövde Lojistik Yöneticisi Elif Kuş, hayata geçirdikleri yenilikçi kasa tasarımı projesiyle taşıma kayıplarının yanı sıra yatırım maliyetlerini de minimize ettiklerini söylüyor.