e
Banner

Etiketler: lojistik



Batu uluslararası projelere odaklanacak


Yayın: 20-02-2016
Kategori: Lojistik

Proje ve ağır yük taşımacılığında bugüne kadar daha çok yurtiçindeki projelere odaklandıklarını belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “2016 yılı hedefimiz uluslararası projelerde daha etkin olmak” diyor. Ankara, odaklanacakları pazarları ise, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler ve İran olarak sıralıyor. 




3. Köprü dev taşıma operasyonları yarattı


Yayın: 20-02-2016
Kategori: İnşaat

Üzerinden 8 şeritli karayolu ve 2 şeritli tren yolu geçecek olan 3. Boğaz Köprüsü, dev taşıma operasyonları yarattı. 




Akenerji riskleri anahtar teslim çözümlerle bertaraf ediyor


Yayın: 22-02-2016
Kategori: Enerji

2015 yıl sonu itibariyle toplam 1.292 MW kurulu gücüyle Türkiye enerji sektörünün en büyük oyuncularından biri olan Akenerji, lojistikte işi hiçbir zaman şansa bırakmıyor. Enerji yatırımlarında anahtar teslim modeliyle çalışmayı tercih ettiklerini belirten Akenerji Genel Müdürü Ahmet Ümit Danışman, “Bu sayede risk unsurlarını en alt seviyeye indirmiş oluyoruz” diyor.




Ekol’den Belçika-Türkiye hattında 180 tonluk taşıma


Yayın: 22-02-2016
Kategori: Lojistik

Entegre lojistik hizmet sağlayıcısı Ekol, proje taşımacılığı alanında da uzun yıllardır farklı sektörlere hizmet sunuyor. 




Alışan Lojistik globalleşmeye yatırım yapıyor


Yayın: 23-02-2016
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, enerji lojistiği alanında LNG, motorin, dökme ve ambalajlı madeni yağ gibi geniş bir ürün yelpazesi için lojistik hizmet sağlıyor. 




Karınca proje lojistiğinde yüzde 35 büyüme hedefliyor


Yayın: 23-02-2016
Kategori: Lojistik

Karınca Lojistik, proje lojistiğinde başarıyı ciddi know-how gücüyle yakalıyor. Proje lojistiğinde güçlü bir tecrübeye ve bu alanda uzman bir ekibe sahip olduklarını belirten Karınca Lojistik Uluslararası Taşımacılık Operasyon ve İş Geliştirme Müdürü Orkun Ük, “2015’te proje lojistik hizmetlerimiz %25’in üzerinde büyüdü. 2016’da bu aranı %35’e çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. 
 




M&M intermodal çözümlerle rotayı niş pazarlara çevirdi


Yayın: 23-02-2016

Güçlü network ağı ve alanında uzman ekibiyle proje taşımacılığının önemli forwarderlerinden olan Militzer&Münch, Türkiye’nin coğrafik avantajlarını da kullanarak bu alanda yeni rotalar yaratmaya devam ediyor. 




Tekfen lojistik süreçlerini katma değerli çözümler üzerine inşa ediyor


Yayın: 23-02-2016
Kategori: İnşaat

Ortadoğu, BDT, Avrupa ve Kuzey Afrika ülkelerinde gerçekleştirdiği projelerle Türkiye inşaat sektörünü dünya ligine taşıyan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., lojistik süreçlerini katma değer yaratan çözümler üzerine inşa ediyor.




Sabay projedeki operasyonlarını 4 kıtaya yaydı


Yayın: 25-02-2016
Kategori: Lojistik

Proje taşımacılığının iş hacimleri içinde %30’luk bir paya sahip olduğunu belirten Sabay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aymen, geçtiğimiz süreçte Amerika’dan rüzgar türbini, Çin’den fabrika ekipmanı ve otomobil, Almanya’dan fabrika taşıması yaparken, Afrika’ya ise prefabrik ev taşıdıklarını söyledi. 




Siemens lojistikte ciddi hizmet alımları yapacak


Yayın: 26-02-2016
Kategori: Enerji

2015’te 20 milyon euronun üzerinde lojistik hizmet alımı yaptıklarını belirten Siemens Tedarik Zinciri Yönetimi Direktörü & Tedarik Zinciri Yönetimi Derneği  (TEDAR) Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Günal, önümüzdeki iki yılda Türkiye’nin farklı bölgelerinde gerçekleştirecekleri rüzgar türbini kurulumları ve Gebze’de açacakları tramvay fabrikası için ciddi hizmet alımları yapacaklarını açıkladı.