e
Banner

Etiketler: proje



50 milyon lira harcandıktan sonra projeden vazgeçildi


Yayın: 28-09-2012
Kategori: Denizyolu

Trabzon’da, 50 milyon lira civarında para harcanarak inşa edilen ve üzerinde Karadeniz Bölgesi’nin en büyük tersanesinin kurulacağı açıklanan alanın şimdi geleceği tartışılıyor. Büyük umutlarla başlanan tersane yatırımından vazgeçilirken, aynı yerin lojistik merkez olarak değerlendirilmesi isteniyor.

 




Balo Projesi


Yayın: 15-10-2012
Kategori: Bir Bakışta
Etiketler: balo balo projesi proje

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Batı Anadolu Lojistik Organizasyonlar A.Ş tarafından hayata geçirilecek olan Batı Anadolu Lojistik Organizasyonlar Projesi (BALO), Türkiye’nin 500 milyar dolarlık ihracat hedefine katkı sunacak kilometre taşlarından biri olacak görülüyor.





Batu’dan 60 low-bed’lik dev taşıma


Yayın: 15-12-2015
Kategori: Lojistik

 
Ağır yük ve proje taşımacılığında anahtar teslim çözümler sunan Batu International Logistics, bu alanda son yıllarda gerçekleştirdiği en büyük operasyonlardan birini başarıyla tamamladı. Şirket Şanghay’dan denizyoluyla Gebze’ye gelen yükleri, buradan 60 adet low-bed araçla Konya’ya taşıdı. 




Viking Treni’nin yeni partneri Gebrüder Weiss


Yayın: 18-12-2015
Kategori: Demiryolu

Gebrüder Weiss Türkiye, JSC Litvanya Demiryolları ile imzaladığı anlaşmayla Viking Treni’ne dahil oldu. Bu anlaşmayla Türkiye’den İskandinavya’ya uzanan bir koridor üzerinde demiryolu bağlantılı multimodal taşımacılık hizmeti vermeye başlayacaklarını aktaran Gebrüder Weiss Türkiye Ülke Müdürü Avşar Dada, taşımalara ise 2016’ın Ocak ayında start vereceklerini açıkladı. 




TANAP için 2015’te 440.500 ton taşıma yapıldı


Yayın: 19-02-2016
Kategori: Enerji

Lojistik operasyonlarda, emniyet ve çevrenin korunmasının en üst sıraya yerleştirildiği proje için 2015’te 440.500 tonluk taşıma gerçekleştirildi. 




Batu uluslararası projelere odaklanacak


Yayın: 20-02-2016
Kategori: Lojistik

Proje ve ağır yük taşımacılığında bugüne kadar daha çok yurtiçindeki projelere odaklandıklarını belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “2016 yılı hedefimiz uluslararası projelerde daha etkin olmak” diyor. Ankara, odaklanacakları pazarları ise, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler ve İran olarak sıralıyor. 




Alışan Lojistik globalleşmeye yatırım yapıyor


Yayın: 23-02-2016
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, enerji lojistiği alanında LNG, motorin, dökme ve ambalajlı madeni yağ gibi geniş bir ürün yelpazesi için lojistik hizmet sağlıyor. 




Karınca proje lojistiğinde yüzde 35 büyüme hedefliyor


Yayın: 23-02-2016
Kategori: Lojistik

Karınca Lojistik, proje lojistiğinde başarıyı ciddi know-how gücüyle yakalıyor. Proje lojistiğinde güçlü bir tecrübeye ve bu alanda uzman bir ekibe sahip olduklarını belirten Karınca Lojistik Uluslararası Taşımacılık Operasyon ve İş Geliştirme Müdürü Orkun Ük, “2015’te proje lojistik hizmetlerimiz %25’in üzerinde büyüdü. 2016’da bu aranı %35’e çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. 
 




Tekfen lojistik süreçlerini katma değerli çözümler üzerine inşa ediyor


Yayın: 23-02-2016
Kategori: İnşaat

Ortadoğu, BDT, Avrupa ve Kuzey Afrika ülkelerinde gerçekleştirdiği projelerle Türkiye inşaat sektörünü dünya ligine taşıyan Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., lojistik süreçlerini katma değer yaratan çözümler üzerine inşa ediyor.




Vestel Ulaşım Araçları Optimizasyonu ile ödül aldı


Yayın: 09-11-2017
Kategori: Yeşil Lojistik

Vestel, yıllık ulaşım maliyetlerini inovatif bir çözümle yüzde 20 oranında düşürerek Avrupa Tedarik Yönetimi Ödülleri’nde ‘Teknolojinin En Inovatif Kullanımı’ dalında birinci oldu. Geliştirdiği yapay zeka destekli, akıllı telefon ve web tabanlı uygulamalarıyla Vestel, yıllık 77 ton karbon salınımının önüne geçmeyi başardı.