e
Banner

Etiketler: vestel



Elektrik-elektronik ihracatında ödül rekoru Vestel ve Arçelik'te



Türkiye’nin teknolojideki gücünü temsil eden elektrik-elektronik, makine ve bilişim sektörü, en başarılı ihracatçılarını ödüllendirdi. 2012’de ihracatını 10 milyon doların üzerine çıkarmayı başaran 60 firma ödül almaya hak kazanırken Vestel ve Arçelik, en fazla ödül alan şirketler oldu.




Vestel Ulaşım Araçları Optimizasyonu ile ödül aldı


Yayın: 09-11-2017
Kategori: Yeşil Lojistik

Vestel, yıllık ulaşım maliyetlerini inovatif bir çözümle yüzde 20 oranında düşürerek Avrupa Tedarik Yönetimi Ödülleri’nde ‘Teknolojinin En Inovatif Kullanımı’ dalında birinci oldu. Geliştirdiği yapay zeka destekli, akıllı telefon ve web tabanlı uygulamalarıyla Vestel, yıllık 77 ton karbon salınımının önüne geçmeyi başardı. 




Vestel’in gündeminde e-lojistik var



Lojistik ve tedarik zinciri alanındaki üstünlüğüyle rekabette sürdürülebilirliği yakalayan Vestel, bu dönemde demiryolu taşımacılığı ve e-lojistik alanına odaklanıyor. Ulusal ve uluslararası taşımalarda demiryolunu kullanmaya başladıklarını belirten Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Satın Alma Genel Müdür Yardımcısı Uğur Savaş, ayrıca bu yıl hayata geçirecekleri e-lojistik projesiyle tüm süreçleri elektronik ortama taşıyacaklarını açıkladı.