e
Banner

Etiketler: lojistik



Globelink Ünimar servis ağına yeni limanlar ekleyecek


Yayın: 25-01-2016
Kategori: Denizyolu

Globelink Ünimar Deniz Departmanı Satış Müdürü İlker Alicikoğlu, 2015’i öngördükleri bütçe doğrultusunda, başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirtti.




TEK PENCERE SİSTEMİ


Yayın: 27-01-2016
Kategori: 10 Soruda

Adil Özsoğuk / HG Gümrük Müşavirliği  /İstanbul Bölge Müdürü




Otomotiv sektörü lojistik dünyasından ne bekliyor?


Yayın: 27-01-2016
Kategori: Otomotiv

Türkiye’nin önemli bir lojistik üstünlüğe sahip olduğunun altını çizen ODD Genel Koordinatörü Dr. Hayri Erce, “Lojistik altyapının sektörümüzün üretimini ve ihracatını destekleyecek, hedeflerine cevap vermeye devam edecek şekilde gelişimini sürdürmesi gerekiyor. Yeni yatırımları da destekleyecek şekilde adımlar atılmalı” diyor. 




Ford Otosan şampiyonluk gollerini lojistikle atıyor


Yayın: 28-01-2016
Kategori: Otomotiv

Tüm süreçlerini etkin şekilde yönetilen lojistik süreçler üzerine kurgulayan Ford Otosan, bunun sonuçlarını ise ihracatta yakaladığı şampiyonluklarla alıyor. Ford Otosan Malzeme Planlama ve Lojistikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Kabatepe, tedarik zinciri süreçlerinde geriye dönük planlama prensibiyle hareket ederek başarıyı yakalarken, birçok alanda avantaj yaratan intermodali ise ana taşıma modu haline getirdiklerini söylüyor. 





Turkish Cargo’dan ilaç gibi taşıma çözümleri



Havayoluyla soğuk zincir lojistiğinde sektörüne öncülük eden Turkish Cargo, dünyada 100’den fazla ülkeye ilaç ve medikal malzemeler taşıyor. Canlı insan organı ve teşhis numunelerinin taşımasını da başarıyla gerçekleştirdiklerini belirten Turkish Cargo Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Halit Anlatan, ilaç taşımalarına özel geliştirdikleri yeni bir ürün olduğunu ve bunun lansmanını bu yılın sonunda yapacaklarını açıklıyor.




Ekonomi ve Lojistik Zirvesi 12 Mayıs’ta


Yayın: 01-02-2016

Kamu, lojistik ve reel sektör temsilcileri, kapsamı ve içeriği itibariyle Türkiye’de bir ilk olan Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nde buluşacak. “Rekabetçi Ekonomi İçin Güçlü Lojistik” sloganıyla UTA Lojistik Dergisi tarafından düzenlenen ve birçok ilgili bakanlık, birlik ve derneğin destek verdiği zirvede, ekonomi ve lojistik sektörünün yol haritası çizilecek. 




METRO nakliye bütçesini 1 milyon TL rahatlatacak


Yayın: 01-02-2016
Kategori: Gıda

Metro Toptancı Market, 20.000 çeşit gıda ve 30.000 çeşit gıda dışı ürünü müşterileriyle buluşturuyor. 




Confetti lojistiğin devlerinden hizmet alıyor


Yayın: 02-02-2016
Kategori: Tekstil

Confetti, ürettiği duvardan duvara proje halılarıyla 40’ı aşkın ülkeye ihracat yapıyor. 




Tarım, gıda ve soğuk zincir lojistiği


Yayın: 03-02-2016
Kategori: Gıda

Prof. Dr. Mehmet Tanyaş / Lojistik Derneği Başkan Yardımcısı / Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı




Pirelli yüksek performansı tedarik zincirindeki dönüşümle yakalıyor


Yayın: 03-02-2016
Kategori: Lastik

Türk Pirelli Lojistik Direktörü Ayşegül Şenalp, üretim ve satış süreçlerinin en önemli destek birimi olan lojistik süreçlerini hayata geçirdikleri barkod projesi ve taşıma izlenebilirliği gibi teknolojik uygulamalarla iyileştirdiklerini belirtiyor.