e
Banner

Etiketler: metro



Raylı sistemde YERLİ zaferi


Yayın: 19-09-2012
Kategori: Demiryolu
Etiketler: metro ostim rayli sistem

OSTİM Raylı Ulaşım Kümesi, Ankara Metrosu'nda yüzde 51 offset'i kabul ettirdi. Bu adım sektör için çok önemli bir başarı oldu. Sıra bu yaklaşımın diğer ihalelere uygulanmasına geldi.





Kabataş Tramvayı Beşiktaşa kadar uzatılacak



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş , Üsküdar – Ümraniye metro hattı 2016 yılında devreye girecek 38 ayda bitirilecek 22 km’ lik metro hattı özelliğini taşıyacak.





Ünlü markalar tedarik zincirini anlattı



Günümüzde küreselleşmenin getirdiği yoğun rekabet ortamında şirketler açısından tedarik zinciri yönetimi en temel alanlardan biri haline geldi. Lojistik şirketleri katmadeğerli hizmetlerle öne çıkarken, Media Markt, LC Waikiki, Metro Cash & Carry Türkiye, Bayer, Mavi Jeans, Arçelik, Yataş ve BSH gibi birçok marka yatırımda listenin başına aldıkları lojistikle elini güçlendiriyor.




METRO nakliye bütçesini 1 milyon TL rahatlatacak


Yayın: 01-02-2016
Kategori: Gıda

Metro Toptancı Market, 20.000 çeşit gıda ve 30.000 çeşit gıda dışı ürünü müşterileriyle buluşturuyor. 




METRO lojistikte çevreci şirketlere yeşil ışık yakıyor


Yayın: 27-09-2016
Kategori: Yeşil Lojistik

Yılda yaklaşık 350.000 ton ürün sevkiyatı gerçekleştirdiklerinin altını çizen Metro Toptancı Market Türkiye Lojistik Operasyon Müdürü Cenk Özkılınç, lojistik partner seçiminde karbon salınım ölçümleri, araç tipleri, optimizasyon ve kombine taşımacılıkta çözümlerinin en önemli kriterleri olduğunu söylüyor. 




Metro 20 bin çeşit gıda ve 30 bin çeşit gıda dışı ürünü nasıl yönetiyor?


Yayın: 18-10-2017
Kategori: Gıda

Metro Toptancı Market’leri 36 satış noktasından, 1 milyondan fazla müşteriye hizmet sunuyor. 20 bin çeşit gıda ve 30 bin çeşit gıda dışı ürünü, fiyat-kalite-performans ilişkisini gözeterek müşterilerine sunduklarını belirten Metro Toptancı Market Türkiye Tedarik Zinciri Direktörü Gürhan Saatçioğlu, tüm lojistik aktivitelerini bir çatı altında toplayarak, ürünlerin raftaki bulunurluğunu arttırırken, karbon ayak izini de düşürdüklerini aktarıyor.