e
Banner


Sertrans Logistics 1400 mavi yakayı işe alacak
Sertrans Logistics, e-ticaret operasyonlarında yüksek büyüme oranının etkisiyle yeni istihdam imkânı yaratmaya devam ediyor. Şirket, e-ticaret lojistiği operasyonlarında görevlendirilmek üzere 1400 mavi yaka çalışanı işe alacağını duyurdu.




SertransTürkiye'nin lider lojistik şirketi Sertrans Logistics, yurt içinde ve yurt dışında yaptığı yatırımlarla büyümesini sürdürürken, bir yandan da yeni iş imkânı sağlamaya devam ediyor.
 
E-ticaret lojistiği alanında Türkiye'de hizmet vermeye başlayan ilk lojistik şirketi olan ve mevcutta 140 bin metrekarelik depolama alanıyla yerel ve global birçok markaya hizmet veren Sertrans Logistics, İstanbul Hadımköy e-ticaret deposunda 1400 mavi yaka çalışan istihdamını gerçekleştirecek.
 
2030 yılına kadar 140 bin metrekare olan yurt içi depolama kapasitesini 250 bin metrekarenin üzerine çıkarmayı hedefleyen Sertrans Logistics'in çalışan sayısı bu alımla birlikte önemli oranda artacak.
 
Yaratılan istihdam olanağıyla ilgili açıklama yapan Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Keleş “E-ticaret lojistiği alanında ülkemizde hizmet vermeye başlayan ilk lojistik şirketi olarak, 140 bin metrekarelik depolama alanımız ve 8 milyon online ürün kapasitemizle ülkemizde ve dünyada pek çok markaya hizmet veriyoruz. Son iki yılda depolama kapasitemizi yüzde 100'e yakın büyüttük. Bu büyümeyi yapacağımız yeni yatırımlarla sürdürülebilir kılmak en önemli önceliğimiz. E-ticaret lojistiği alanındaki hızlı büyümenin etkisiyle yeni iş imkânı sağlama adına da önemli adımlar atıyoruz. Bu noktada e-ticaret lojistiği operasyonlarında görevlendirilmek üzere, önümüzdeki iki ay içinde toplamda 1400 mavi yaka çalışanı Sertrans ailesine katma hedefimiz var. Şu anki planlamamız, bu sayının yaklaşık yarısının sürekli istihdam, diğer yarısının ise geçici istihdam şeklinde yapılması. Ancak ecom operasyonlarında hızlı büyümemiz sürdüğü için geçici olarak istihdam edilen kişilerin sürekli istihdama geçme yüzdesi oldukça yüksek. Tüm dünyanın içinden geçtiği ekonomik dar boğaz düşünüldüğünde tek seferde bu kadar yüksek sayıda istihdamı sağlıyor olmak son derece önemli. Sertrans'ın yapacağı her yeni yatırım yeni iş imkanları yaratma adına da önemli imkanlar sunuyor. Bu noktada önümüzdeki dönemde ülke istihdamının gelişimine katkı vermeyi sürdüreceğiz” dedi.
 
Şirket tarafından yapılan açıklamada başvuruların şirket web sitesi üzerinden yapılabileceği ve askeri ücretin üstünde aylık gelir, devamlılık primi, çeşitli ayni ve nakdi yan hakların yanı sıra servis imkânı da sunulacağı belirtiliyor.
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat