e
Banner


Hiper Project, proje sahalarına iniyor
2023 yılına yeni şirket yapısıyla giriş yapan Hiper Lojistik, yıla yeni projelerle imza atmaya hazırlanıyor. Hiper Lojistik CEO’su Turgut Hami Tuzsus, “Hiper Project” markasıyla proje yükleri için Avrupa ve Asya arasında geçiş köprüsü olmayı hedeflediklerini söyledi. 




HiperAvrupa, Orta Doğu ve Orta Asya hattında çözümler sunan Hiper Lojistik, 2023 yılında yeni projelerle adından söz ettirecek. 2022 yılında tür değişikliğe giderek anonim bir şirkete dönüştüklerini belirten Hiper Lojistik CEO’su Turgut Hami Tuzsus, “2022 yılı bizim için büyümenin ve yeni yapılanmanın ilk adımlarını oluşturdu. 2022 yılı içerisinde ekibimizi, altyapımızı ve hizmet alanlarımızı günden güne iyileştirerek özellikle Avrupa’daki etkileşimimiz ve hedef pazarımızı genişlettik. Müşterilerimizden gelen bilgiler ve istekler dahilinde transit sürelerden yana aldığımız geri dönüşleri iyileştirerek, speedy van, minivan, lorry kamyonetler gibi alternatif çözümlerle teslimat sürelerini yarıya kadar indirdik. Hedef ve müşteri odaklı yapımızla 2022 yılını, Avrupa taşımalarımızın hacmini yüzde 47 oranında arttırarak kapattık” dedi.  
 
İSTANBUL’DA OFİS AÇACAK 
 
Turgut Hami Tuzsus, Hiper Lojistik’in taşıma operasyonlarının yurt dışı ağırlıklı olduğunu söyledi. Bu doğrultuda yurt dışında yatırım yapmaya devam edeceklerini belirten Tuzsus, “Yurt dışında büyüme planlarımız kapsamında Doğu Avrupa’dan Batı Avrupa’ya kadar tüm bölgelerde düzenlenen fuarlara aktif bir şekilde katılım sağlamayı hedefliyoruz. İlerleyen zamanda ise Avrupa acenteliğimiz ile hizmetlerimizi ana hattımız olan Avrupa’dan da yönetme planlaması içerisindeyiz” dedi. Bu yıl içerisinde İstanbul ofisini bir an önce devreye almak yönünde bir planlarının olduğunu belirten Tuzsus, “Bu ofisimizin de devreye girmesiyle şirket markamız “Hiper Project” ile proje yüklemelerinde Avrupa ve Asya arasında geçiş köprüsü olmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 
 
‘2023 FIRSATLARA AÇIK BİR YIL OLACAK’ 
 
Hiper Lojistik CEO’su Turgut Hami Tuzsus, 2023 yılında pandeminin global anlamda etkisinin de azalmasıyla üretiminin ve tüketiminin artacağını, bunun da lojistik sektörünün hacmine olumlu yansıyacağını söyledi. Özellikle Avrupa pazarı için enerji, hammadde ve diğer kaynak ihtiyaçlarının ulaştırılması ve tedarik edilmesi ihtiyacının devam edeceğini vurgulayan Tuzsus, “2023’ün yatırım ve fırsatlara açık bir yıl olacağı düşüncesindeyiz. Çünkü her kriz kendi içinde bir çözüm ve fırsat olanağını taşır. Yıkılan bir yapının onarılma zorunluluğu, tükenmeye yakın enerjinin yeniden sağlanması veya alternatifinin üretilmesi zorunluluğu, azalan üretimin arttırılma zorunluluğu politikasının nasıl planlanması gerekiyor ise, her zıtlık içerisinde fırsatlar taşır. 2023 için yaşanan savaşlar, yatırımlar, enerji tüketimleri, doğal gaz-petrol rezervleri, siyasi kararlar, ülkelerin ihracat ve ithalat eğilimleri ve buna benzer tüm durumlar içerisinde ‘lojistik sektörünün daime nefes alarak canlı kalacağını’, yeni fırsatlar için daima uygun ortam ve koşulların olacağını unutmamak gerekir. Bu yıl sektörün gündeminde ise;  Avrupa enerji tedariği, Türkiye’deki yabancı yatırımcıların dağılımı, firmaların büyüme ve hisselerindeki yatırım oranları ve bunun sektöre etkisi konular olacak. Herkes için güzel ve fırsatlar ile dolu bir yıl dileriz.” 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat