e
Banner


AGT Kurye kargoculukta yeni modeller yarattı
Yeni nesil kargoculuğu Türkiye’ye kazandıran şirketlerden AGT Kurye, 600’e yakın acente ve 3 bin 200 saha personeli ile 81 ilde aynı gün teslim, ertesi gün teslim, nitelikli teslim, güvenli teslim ve express teslim modelleriyle e-ticaret,bankacılık ve finans başta olmak üzere, birçok sektöre hizmet sunuyor. Şirket, teknolojiye ve insana yatırım yaparak sürdürülebilir bir büyüme hedefliyor.




agtTürkiye’nin ilk özel toplu dağıtım firması olarak 1993 yılında Aktif İleti unvanıyla kurulan AGT KURYE, 2019 yılından buyana yoluna bu isimle devam ediyor. 1993'ten beri bankacılık ve finans sektörüne, 2014 yılından itibaren de e-ticaret sektörüne özel nitelikli ve hızlı teslimat hizmetleri sunan şirket, 600’e yakın acente ve 3 bin 200 saha personeli ile Türkiye'nin tüm il, ilçe ve mahallelerinde teslimat ve geri lojistik yapıyor. 
 
BİRÇOK FİRMAYA ROL MODEL OLDU 
 
AGT KURYE’nin e-ticaretin Türkiye’de giderek büyüyen potansiyeli karşısında dağıtım sektöründeki acil teslim ihtiyaçlarını analiz ederek, aynı gün teslim ve ekspres teslim modellerini ilk hayata geçiren ve sektöre kazandıran firma özelliğine sahip olduğunu vurgulayan Satış, Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Direktörü Funda Siller, ayrıca 29 yıllık nitelikli ve güvenli kurye teslimat hizmetlerini kesintisiz biçimde banka ve finans sektörü başta olmak üzere, tüm sektörler için de sunmaya devam ettiklerini aktarıyor. Birçok e-ticaret firmasına hizmet sunduklarını belirten Siller, ortaya koydukları aynı gün teslim, ekspres teslim gibi modellerinin bugün ayrı bir sektör haline geldiğini ve birçok firmaya rol model oluşturduğunu vurguluyor. 
Funda Siller, “AGT KURYE, sektöre getirdiği yenilikler ve müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran bilişim teknolojisine dayalı uygulamalarıyla ‘saha operasyonları’ sektörüne önderlik etmektedir. Müşterilerinin ihtiyacına göre; sahaya bilgi veya fiziki unsurları iletir-dağıtır; sahadan istenen bilgi veya fiziki unsurları toplayıp-aktararak, merkezden sahaya, sahadan merkeze gerçek zamanlı ve hızlı bilgi akışı sağlamaktadır. E-ticarete yönelik tasarlanmış ekspres çözümlerimiz, hizmet verdiğimiz bankacılık, finans, telekomünikasyon, perakende gibi tüm sektörlerde uygulanır hale gelmiştir” dedi. 
 
GERÇEK ZAMANLI VERİ ÜRETİMİ VE RAPORLAMA
 
Funda Siller, AGT Kurye olarak müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru anlayarak en uygun çözümleri ürettiklerini ve fark yaratmak isteyen kurumlar için fark edilebilir iş sonuçları geliştirdiklerini vurguladı. Siller, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm operasyon süreçlerinde hız, güvenlik ve şeffaflık kavramlarını esas alarak yapılan işlerin tarih ve saatini, işi yapanın beyanına değil; sistemden alınan bilgiye dayandırıyoruz. Saha personellerimizin herhangi bir andaki coğrafi konumu ve saha hareketleri hem gönderi sahipleri hem de kurumsal müşterilerimiz tarafından anlık takip edilebiliyor. Gönderi sahiplerine yönelik zaman bazlı hizmet sunuyor, sahada yapılan işlerin müşteri tarafındaki devamında da en kolay ve düşük maliyetle yapılmasını sağlayan iş süreçlerini tasarlıyoruz. Müşterilerimize, işlerinin takibi amaçlı her türlü uygulama ara yüzü ve kolaylığı sunuyor ve tüm raporlamaları gerçek zamanlı olarak yapıyoruz.”  
Funda Siller, ayrıca şirket olarak sahip oldukları T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından verilen P2 yetki belgesi ve BTK tarafından verilen ulusal posta sağlayıcısı lisansı, ISO 27001 ve TAPA sertifikalarıyla faaliyetlerini yürüttüklerini sözlerine ekliyor. 
 
RAKAMLARLA AGT KURYE 
-Aylık Teslimat: 2 milyon 760 bin 
-Günlük Teslimat Başarısı: Yüzde 98,5 
-Kurye: 3 bin 200 
-Acente: 600
-Müşteri: 68 
-Şehir: 81
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat