Banner


Fuel Guard, yakıt güvenliği sağlıyor
Eren Teknik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanifi Bulut, Fuel Guard ile yakıt hırsızlığını yüzde yüz sonlandırdıklarını ifade etti.




YakıtŞu sıralar hemen hepimiz yakıta gelen zamları konuşuyoruz. Yakıt sadece Türkiye’de değil tüm dünyada fiyatını katlamaya devam ediyor. Durum böyle olunca da yakıttan tasarruf etmek, yakıtı güven altına almak ve yakıt hırsızlığını sonlandırmak en elzem konuların başında geliyor. Fuel Guard, Türkiye ve dünyada yakıt güvenliği sistemlerinde yeni geliştirdiği sistemle Türkiye’nin en büyük markası haline gelmiştir. “Yeni geliştirilen ürünlerle daha kaliteli, müşteri memnuniyeti odaklı bir işleyiş ile müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşıladık ve müşterilerimizden tam not aldık” diyen Eren Teknik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanifi Bulut şu bilgileri verdi: 
 
Akaryakıtın zamlanması işlerimizi geliştirdi
 
“Mazotun ve benzinin arttığı şu günlerde akaryakıtın en önemli değer olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Benzin ve motorine bu denli zam yapılması bizim işlerimizi olumlu etkiledi. Önceden üretimde 14 saat çalışan bir makine, şimdilerde 24 saat çalışarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına ancak yetişebiliyor. İş yükümüz çok arttı. 7/24 hizmet ekibimiz hizmet veriyor. En büyük artımız, firmamızın hem çok köklü olması, hem ar-ge’ye ve üretime dayalı ürünler yapmamız hem de A’dan Z’ye her işi kendi iç bünyemizde halletmemiz müşterilerimiz tarafından takdir edilmektedir. Fuel Guard, şirketlerdeki akaryakıt maliyetlerini yeni geliştirdiği teknoloji ile en aza indiriyor. Yakıt hırsızlığını sona erdiriyoruz.
 
Tüm dünyada akaryakıt pahalı bir konuma geldi
 
Eskiden mesela Avrupa’da ya da dünyanın belirli yerlerinde akaryakıt ucuzdu, ama şimdi akaryakıtın her yerde arttığını görüyoruz. Durum böyle olunca da akaryakıt hırsızlığının önüne geçmek en elzem konuların başında geliyor. Burada da Fuel Guard markamız devreye giriyor.  
 
Yakıt hırsızlığını yüzde yüz sona erdiriyoruz
 
Piyasada ucuz ürünler de var. Bizim ürünlerimiz kırılmazdır. Darbelere karşı dayanıklıdır. Ve ürünü montaj ettikten sonra yakıt çalınması mümkün değildir. Biz burada ürün satmıyoruz, proje yapıyoruz. Her model marka araca proje yapıyoruz. Araçta yakıtın geçtiği tüm noktaları kontrol altına alıyoruz. Bazı firmalar sadece blok kısmını kapatıyor. Alt tahliye tapası, şamandıra bölgesi, yakıt depo ağzı, hortumların geçmesi, mazot filtresi, şase filtresi… Bazı yapılan işlemlerde sadece blok kısmı yani deponun ağız kısmı ince bir tel ya da paslanabilen bir telle kapatılıyor. Bizde o sistem yok. Tamamen aracın marka ve modeline göre proje geliştirip tüm yakıtın geçtiği yerlerdeki suistimalleri önlüyoruz. Biz bu ürünü, bu projeyi geliştirdikten, montaj ettikten sonra firmaların bunları kontrol etmesi gerekiyor. Burada şirketlerin kontrol mekanizmasını göz ucuzla da olsa kontrol etmesi gerekiyor.
 
20 yıl garanti
 
Elektronik cihazlarda 2 yıl, mekanik cihazlarda 20 yıl, araç ömründen fazla, garanti veriyoruz. Fuel Guard, Türkiye genelinde servisi, gezen servisi ile kesintisiz hizmet sunuyor. Gıdadan, lojistiğe, şantiyeden iş makinalarına kadar birçok sektöre kesintisiz hizmet sunuyoruz. Ekibimizin el becerisinden dolayı en kısa sürede en kaliteli hizmeti sunuyoruz.
 
Ülkemizde döviz girdisi sağlıyoruz
 
Daha önceden bu iş için ithal hizmeti alıyorduk. Sanayileştik, üretimi, hammaddeyi yerli ve milli olarak kendi bünyemizde halledebiliyoruz. Bütün her şeyi kendi bünyemizde halletmemizin çok önemli avantajları var. Dışa bağımlı olmadığımız için en kaliteliyi müşterilerimize en hızlı şekilde sunabiliyoruz. Dünyanın birçok kıtasında varız. Ülkemize katma değer sağlayan bir firma olarak hem dövizin dışarıya gitmesini engelliyoruz hem de ihracat odaklı yapımızla ülkemize döviz girdisi oluşturuyoruz.”
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat