Banner


Plose, Avrupa otoyollarında kontrolü nakliyeciye bırakıyor
Uluslararası nakliyecilere Roadmaster ürünüyle Avrupa otoyollarında otomatik geçiş hizmeti sunan Plose, ayrıca filo takibi, lokasyon, hız, ısı kontrolü, uzaktan takograf indirme gibi birçok işlemi tek bir cihazla yapma imkanı sunuyor.




360 GrupKarayolu taşımacılığı yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında tedarik eden 360 Group bünyesinde yer alan ve merkezi İtalya’da bulunan Plose Sistem Service SpA, Avrupa’da otoyol, köprü ve tünel geçişleri, gabari dışı yük izinleri, vergi iadeleri ve akaryakıt temini konusunda hizmet veriyor. Şirket, Roadmaster ürünüyle, Avrupa’da 14 ülkede otomatik geçiş imkanı sağlarken, filo takibi, lokasyon, hız, ısı kontrolü, uzaktan takograf indirme ve bunun gibi birçok işlemi tek bir cihazla yapma imkanı sunuyor. 
 
360 GrupGEÇİŞ CEZALARI VE CİHAZ ARIZALARI BERTARAF EDİLDİ 
 
360 PS Turkey Ülke Müdürü Murat Sezerer, uydu teknolojisi ile mikrodalga teknolojisini bir araya getiren Roadmaster cihazıyla müşterilerine tüm ülkelerde sorunsuz geçiş yapabilme imkanı sunduklarını söyledi. Yine bu cihazla Avrupa’da tünel ve gemi geçişlerinin de yapıldığının bilgisini veren Sezerer, “Filo takibi kapsamında; araç lokasyon takibi, ısı ve sürüş raporlamaları, uzaktan takograf indirme ve daha birçok konuda yine Roadmaster cihazı ile hizmet vermekteyiz. Bu şekilde tüm bu işlemleri tek bir cihaz altında birleştirirken, araçlardaki cihaz kalabalığı ve kirliliğini bertaraf ediyor, güvenilir teknoloji ile ekonomik açıdan da avantajlı çözümler sunuyoruz. Otoyol geçişlerinde sıkça rastlanan geçiş cezaları ile cihaz arızalarını da kullandığımız teknolojiyle tamamen bertaraf ediyoruz” dedi. 
 
14 ÜLKEDE OTOMATİK GEÇİŞ İMKANI 
 
Roadmaster ürünüyle sundukları hizmetlere her yıl yeni ülkeler eklemeye devam ettiklerini aktaran Sezerer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Plose halen Avrupa’da tüm ülkelerde hizmet vermektedir. Ülkelerin kendi otoyol idarelerinin cihazları dışında birden fazla ülkede geçerli olan Roadmaster cihazı gibi çözümleri da tedarik etmekteyiz. Roadmaster cihazımız ile halen Bulgaristan, Macaristan, Polonya, Avusturya, Almanya, Fransa, Belçika, İtalya, İspanya, Portekiz, İsviçre, Danimarka, Norveç ve İsveç’te tek bir cihaz ile otoyol geçiş hizmeti veriyoruz. Her yıl yeni ülkeler eklenerek bu kapsam genişletilmektedir. Bu ülkelerde alternatif çözümler ile bu ülkelerin dışında kalan Avrupa ülkeleri için de farklı alternatiflerle çözümler sunmaktayız. Plose ile Avrupa çapında ulaştığımız müşteri sayısı bugün onbinler seviyesindedir. Hedefimiz çözüm ve hizmetlerimizi geliştirerek bu sayıyı ve pazar payımızı arttırmaktır.” 
 
GIDA LOJİSTİĞİNDE KESİNTİSİZ RO-RO HİZMETİ 
 
360 Group bünyesinde yer alan Transferry şirketiyle, gıda lojistiği alanında önemli bir alternatif yaratıyor. “Zamanla bir yarış içinde olunduğu düşünüldüğünde, gıda lojistiği konusunda firmalara sunduğunuz hizmetlerin kesintisiz ve güvenilir olması çok önemli” diyen Murat Sezerer, şunları aktardı: “Ro-Ro servisi kullanarak Avrupa’da deniz aşırı ülkelere servis veren müşterilerimize grup şirketimiz Transferry aracılığı ile Avrupa’daki tüm Ro-Ro hatlarında hizmet vermekteyiz. Özellikle Manş, Baltık Denizi ve Ege Denizi’ndeki hatlarda yüksek hacimlerimizi, müşterilerimize hızlı ve garantili geçişler sağlayarak hayatlarını kolaylaştıracak çözümler getirmekte kullanıyoruz.” 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat