e
Banner


Avrupa’nın kalbinde taşımacılık dünyasını keşfedin
6 Ekim – 8 Ekim 2021 tarihlerinde Bratislava’da gerçekleştirilecek WOF Expo Fuarı’na katılacak firmalara Ticaret Bakanlığı yüzde 50 oranında destek veriyor.




WOW EXPOWOF Expo, tüm tedarik zinciri arasında köprü oluşturan ve “Yeni Avrupa” bölgesinde ticaret olanakları yaratmayı hedefleyen yenilikçi bir B2B etkinliğidir. Avrupa’nın kalbinde, Bratislava’da (Slovakya) gerçekleşecek olmasından ötürü WOF Expo fuarı, CEE bölgesinin ideal bir lojistik aktarma merkezidir. Tarihte ilk defa bir Expo fuarı, nakliye / tedarik zinciri hizmet sağlayıcıları ve sınai / üretim şirketleri için ortak ve sağlam bir platform oluşturmak için yılda bir kere CEE bölgesinde yerini değiştirecek.
 
WOF Expo 2021’de 44’ten fazla ülkeden uluslararası katılımcıya ev sahipliği yapacak. Bu fuar, zorlu pandemi sürecinin akabinde nakliye, perakende, toptan ve üretim sektöründeki girişimcilerini iş ağlarını ve operasyonlarını büyütmeleri, geleceğin teknolojileri ile ilgili düşüncelerini netleştirmeleri, süreçleri kolaylaştırmaları, tedarik zincirinin geleceğini daha esnek ve sürdürülebilir hale getirmeleri için en modern tedarik zinciri çözümleri sunan şirketler ile buluşturacaktır.
 
Türk iş ortaklarımız ile harika bir haberi paylaşmaktan onur duyuyoruz!
 
WOF EXPO 2021 “Desteklenen Bireysel Organizasyonlar Listesi’ne” dahil edilmiştir. Böylelikle belirtilen şartları yerine getiren Türk katılımcıların masrafları %50 oranında ve 15.000 ABD Dolarına kadar karşılanacaktır. Destek kapsamında katılım masrafları (fuar alanı kirası, stant, dekorasyon, sigorta, kayıt, nakliye, internet, elektrik, temizlik giderleri) ve şirketin en fazla iki temsilcisinin ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak bileti olmak üzere seyahat masrafları karşılanacaktır.
 
WOF Expo 2021 fuarına, standı ile katılacak,
 
  • Türkiye’de yerleşik olup uluslararası yük/eşya taşımacılığı hizmeti veren ve 
  • Uluslararası lojistik işletmeciliği ve uluslararası taşıma işleri organizatörlüğü yapan şirketler bu düzenleme kapsamında belirtilen desteklerin tadını çıkarabilecektir.
 
WOF EXPO 2021 zorlu pandemi sürecinin ardından yeni ticaret fırsatları yaratmak için itici güç kaynağı olacaktır! Geleceğin teknolojilerinin potansiyelinin ortaya çıkarmak, tedarik zincirlerinde en yeni çözümleri keşfetmek ve iş süreçleri kolaylaştırmak için bize katılın.
 
WOF EXPO fuarının sunduğu harika networking araçları:
 
1’e 1 TOPLANTILARI: Toplantınızı fuardan önce ve fuar esnasında rezerve edin.
VIP NETWORKING LOUNGE: Toplantı için bir masa rezerve edin.
WOF CONNECT COCKTAIL - Networking etkinliği.
 
İçeriği olağanüstü bir KONFERANS. E-ticarette sürdürülebilir büyüme, lojistik süreçlerinin gelişmiş dijitalleşmesi, Sanayi 4.0’ın ulaşım ve lojistik üzerindeki devrimsel etkisi.
 
WOF ÖDÜL TÖRENİ’nde, Smart Freight Forwarder, Start-up Hero, Shipping Line Efficiency, Air Cargo Excellence, Speedy Flow Airport, Innovation of the Year, Last Mile Expert, Port of the Future ve Green Impact kategorisinde lojistik, e-ticaret ve tedarik zinciri sektörlerinin en yenilikçi şirketlerine ödüller takdim edilecektir. WOF EXPO Ödüller 2021 şimdi oylamaya açık! Hemen oylamaya katılın ve her şey dahil hafta sonu tatili kazanın. 
 
Katılım / bilgi için buraya tıklayın.
 
 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat