e
Banner


LOJİSTİK SEKTÖRÜ BU KATALOGDA
100’ü aşkın ülkeden 1000’in üzerinde katılımcı İstanbul’da buluşuyor. İstanbul’da gerçekleştirilecek FIATA Dünya Kongresi’nde dağıtılacak olan Turkish Logistics Catalogue, Türkiye’deki lojistik ve forwarder firmalarının tanıtımına büyük destek dağlayacak. Bilgi için: Burcu Gürses – Bilge Korkmaz / 0212 283 55 65




turkish_logistics_catalogueUTİKAD 28. Yılı’nda FIATA Dünya Kongresi’ni 13-18 Ekim 2014 tarihinde ikinci kez İstanbul’da gerçekleştiriyor. 
2002 yılında yine İstanbul’da yapılan FIATA Dünya Kongresi 12 yıl aradan sonra bir kez daha Türk lojistik sektörünün ev sahipliğinde İstanbul’da düzenleniyor.
Türk Lojistik Sektörünün dünyaya açılmasında çok önemli bir işlevi üstlenecek FIATA Dünya Kongresi’nde dağıtılmak üzere UTA Lojistik Dergisi ilkini 2011 yılında hazırladığı Turkish Logistics Catalogue’un ikincisini hazırlıyor.
 
 
KATALOG KİMLERE ULAŞACAK?
İngilizce olarak hazırlanacak Turkish Logistics Catalogue FIATA Dünya Kongresi’nde katılımcılara verilecek olan çantalara koyularak tüm katılımcılara ulaştırılırken, UTA Lojistik Dergisi’nin standından da ziyaretçilere ücretsiz olarak dağıtılacak. Ayrıca Çalışma Kasım  ayında yine İstanbul’da düzenlenecek olan Logitrans Fuarı’nda da UTA Lojistik Dergisi standından katılımcı ve ziyaretçilere ücretsiz ulaştırılacak.
Turkish Logistics Catalogue Kongrenin yanı sıra Ulaştırma Bakanlığı ve ilgili bakanlıklar, Dış Ticaret Müsteşarlığı, Denizcilik Müsteşarlığı, Gümrükler Genel Müdürlüğü, Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü, TCDD gibi kamu kurumlarının yanında sanayi ve ticaret odalarına, yabancı konsoloslukların ticari müşavirliklerine, ulusal ve sektörel firma ve derneklere ulaştırılacak.
 
Türk lojistik sektörünün anlatılacağı katalogda Lojistik firmalarının tanıtımları da yer alacak. Katalogda ayrıca Ulaştırma Bakanı, Ekonomi Bakanı, Gümrük ve Ticaret Bakanı, Denizcilik Müsteşarlığı, TOBB, İTO, İSO, TCDD, DHMİ, SHGM, DTO, Gümrükler Genel Müdürlüğü gibi kurumların başkanlarının yazılarına, UTİKAD Başkanı, FIATA, IATA gibi uluslararası derneklerin başkanlarının değerlendirmelerine de yer verilecek. 
 
TURKISH LOGISTICS CATALOGUE’da Türkiye’de faaliyet gösteren lojistik firmaların tanıtımlarının yanı sıra lojistik ve taşımacılık dünyasını ilgilendiren ulusal ve uluslararası adres ve telefon bilgileri de bulunacak.
Turkish Logistics Catalogue, FIATA Dünya Kongresi vesilesiyle Türk Lojistik sektörünün ve bu alanda faaliyet gösteren firmaların tanıtımına katkı sağlarken Türkiye’nin lojistik verilerinin ulusal ve uluslararası boyutlarda ortaya koyulduğu bir başvuru kaynağı olacak. Turkish Logistics Catalogue çalışmasında firmalar 1 sayfa tanıtım yazısı 1 sayfa ilan olmak üzere 2 sayfalık katılımla yer alabilecekler.
 
1 tanıtım sayfası ve 1 sayfa ilanın bedeli 1500 TL + KDV olacaktır. 
 
SON KATILIM: 30 EYLÜL 2014
 
İletişim:
Burcu Gürses – Bilge Korkmaz 
0212 283 55 65
uta@esmyayincilik.com.tr
 
logistics_catalogue
 
 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat