e
Banner


Koray Kimya, filosunu 6 Tırsan Tank Konteyner ile güçlendirdi
Kimya sektörünün öncü firmalarından Koray Kimya, tercihini yine güvenilir lider Tırsan’dan yana kullanarak filosuna 6 adet Tırsan Tank Konteyner Taşıyıcı kattı. 




tirsan_koray_kimyaTırsan, müşterilerinin operasyonel ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirdiği en geniş ürün gamı ile firmaların ilk tercihi olmayı sürdürüyor. 25 yılı aşkın tecrübesi ile kimya sektörünün öncü firmalarından Koray Kimya, filo yatırımında yine Tırsan’ı tercih etti. Türkiye’nin tüm bölgelerine ve Balkan ülkelerine kimyasal ürün taşımacılığı gerçekleştiren şirket, filosuna 6 adet Tırsan Tank Konteyner Taşıyıcı ekledi. Tırsan’ın Adapazarı fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine; Koray Kimya Yönetim Kurulu Üyesi Koray Uras, Berkay Uras ve Tırsan Treyler Yurt İçi Satış Yöneticisi Osman Keleş katıldı. 

 “Tırsan Araçları ile Kimyasal Ürünlerimizi Güvenli Şekilde Taşıyoruz” 
Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Koray Kimya Yönetim Kurulu Üyesi Koray Uras, Tırsan ürünlerinin verimliliğine vurgu yaparak, “Kimyevi maddelerin kaliteli, hızlı ve kesintisiz tedariği endüstriyel üretim için hayati önem taşıyor. Bu ihtiyaca cevap vermek üzere 1992 yılında İstanbul’da kurulan firmamız, donanımlı iş gücü ve ileri teknolojiden yararlanan kalite odaklı çalışma sistemiyle bugün sektörün öncü markalarından biri oldu. Bu nedenle filo yatırımlarımızda bize en güvenli ve en hızlı çözümü sunan Tırsan ile çalışmayı tercih ediyoruz. Tırsan araçları hafif gövde yapısı sayesinde operasyonlarımızın verimliliğini artırıyor. Tırsan ile olan güçlü iş birliğimizin uzun yıllar devam edeceğine inanıyorum” dedi. 
Koray Kimya Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Uras ise konuşmasında, Tırsan’ın sahip olduğu geniş satış sonrası servis ağı ve güvenilir hizmetlerine duydukları güvenin altını çizdi.

Tırsan Tank Konteyner Taşıyıcı T.SHF T Araç Özellikleri 
 Tırsan Tank Konteyner Şasi aracı, güvenli sıvı taşımacılığı sağlarken, hafif gövde yapısı sayesinde hem daha fazla yük alıyor hem de akaryakıt tüketimini düşürerek karlılığı artırıyor. Toplam 3.250 kg ağırlığıyla Türkiye’nin en hafif ürünü olan T.SHF T 20 ft Tank Konteyner Şasi ADR mevzuatlarına uygun donanımı ile tehlikeli yüklerin güvenle taşınmasını sağlıyor. 
Patentli esnek X cross şasi yapısı, şasi üzerinde bulunan yüksek gerilimi azaltmaktadır. X cross’lar, cıvatalı yapısı sayesinde kolay servis avantajı da sunmaktadır. Araç, yere yakın kimyasal atıkların toplandığı paslanmaz çelikten kullanıcı dostu bir havuza sahiptir. Ayrıca ekstra donanım olarak alüminyum yan yürüme yolları, 4 adede kadar  6 metre 160 mm çapında hortum taşıyıcı, 2’şer adede kadar topraklama kablosu ve çubuğu sunulmaktadır. Havuz alanındaki geniş alan sayesinde tank konteynerler, kolay boşaltım avantajı sağlamaktadır. Tırsan Tank Konteyner Şasi, sahip olduğu özellikleriyle kimyasal madde nakliye hizmetlerinin kolay, güvenli ve verimli şekilde yapılmasına imkân sunmaktadır. 
 

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat