e
Banner


Posta sektörünün CEO Zirvesi PTT ev sahipliğinde Türkiye’de yapılacak
Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) uluslararası alandaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Dünyanın dört bir yanından posta sektörü CEO’larını bir araya getiren Dünya Posta Birliği CEO Forumu önümüzdeki yıl Türkiye’de yapılacak. 




kenan_bozgeyik_pttBu önemli karar, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik’in de katılımıyla Moskova’da düzenlenen 2. Dünya Posta Birliği CEO Forumu’nda alındı. Forum 17-19 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Posta sektörünün en seçkin organizasyonları arasındaki CEO zirvesinin Paris ve Moskova’nın ardından Türkiye’de yapılacak olması bir basın toplantısı ile duyuruldu. Moskova’da düzenlenen basın toplantısında, söz konusu karar PTT A.Ş.’nin yeni bir diplomatik başarısı olarak değerlendirildi. Genel Müdür Kenan Bozgeyik, “3. Dünya Posta Birliği CEO Forumu’nun 2018 yılında ülkemizde düzenlenecek olması bizi son derece memnun etmiştir. Böylesi seçkin bir etkinliğe ülkemiz adına ev sahipliği yapacak olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
 
İKİLİ GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bu yıl Rusya Federasyonu Posta İdaresi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 2. Dünya Posta Birliği CEO Forumu, “Çok Boyutlu Büyümeyi Yönetmek: Posta Stratejisinin Nasıl ve Nedenleri” temasıyla gerçekleştirildi. Güncel gelişmeler ışığında posta sektörünün geleceğine yönelik birbirinden kıymetli değerlendirmelerin yapıldığı Forum’da, PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik, “Güven Yeterli midir? Posta İdareleri için Yeni İş Kanalları” başlıklı panele konuşmacı olarak katıldı. Genel Müdür Bozgeyik, sektörel güven kavramının değerlendirildiği panelde, “Güvenin sahip olduğumuz en büyük değer olduğunu birlikte irdeliyor olmaktan memnuniyet duyuyorum” dedi.
Genel Müdür Kenan Bozgeyik, Moskova’daki temasları çerçevesinde Rusya Federasyonu Posta İdaresi CEO’su Nikolay Podguzov ile ikili görüşme de gerçekleştirdi. Görüşmede başta e-ticaret olmak üzere işbirliği yapılabilecek alanlar üzerinde duruldu. 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat