e
Banner


TIRSAN-DAF Başarısı Hollanda’nın Dikkatini Çekti

Amsterdam Belediye Başkan Yardımcısı TIRSAN Treyler’i Ziyaret Etti

 




tirsan_hollanda.jpg

Hollanda-Türkiye diplomatik ilişkilerinin başlamasının 400.yılı kutlamaları nedeniyle Türkiye’de bulunan Amsterdam Belediye Başkan Yardımcısı Arthur Th.H.van Dijk MA TIRSAN Treyler’i ziyaret etti. TIRSAN Treyler A.Ş. İş Geliştirme İcra Kurulu Üyesi İffet Türken ile Arthur Th.H.van Dijk MA’nın görüşmesinde TIRSAN’ın Hollanda ithalatındaki yeri ve bundan duyulan memnuniyet ve gurur karşılıklı olarak dile getirildi.

 

TIRSAN’ın DAF İthalatı Toplam Hollanda İthalatının %2,7’sidir

TIRSAN İş Geliştirme İcra Kurulu Üyesi İffet Türken konuyla ilgili yaptığı açıklamada 2011 yılı itibariyle TIRSAN Treyler A.Ş.’nin Hollanda’dan yaptığı ithalatın Türkiye’nin toplam Hollanda ithalatı içindeki payının %2,7’si olduğunu vurguladı. Türken ‘TIRSAN, üretim gücü ile Türkiye ekonomisi için yarattığı katma değer yanında DAF ithalatçısı olarak da Avrupa ekonomisi için önemli ve değerli bir oyuncudur’ dedi.

Amsterdam Belediye Başkan Yardımcısı Arthur Th.H.van Dijk MA’nın ziyaretinin TIRSAN’a verilen değeri gösterdiğini belirten İffet Türken ‘Toplam Hollanda ithalatının %2,7’sini gerçekleştirmemiz TIRSAN’ın potansiyelini göstermektedir. Bunu gören ve ziyareti ile onurlandıran Amsterdam Belediye Başkan Yardımcısı Arthur Th.H.van Dijk MA’ya çok teşekkür ederiz’ dedi.   

 

TIRSAN’ın Ürettiği Talson Semi-Treylerler Hava Kargo Taşımacılığında Avrupa’da Bir Numara

TIRSAN’ın ürettiği Talson marka Hava Kargo Semi-Treylerler Avrupa’da hava kargo lojistiği yapan firmaların birinci tercihidir. İffet Türken ‘Güvenlik opsiyonlarındaki çeşitlilik, son teknoloji özellikleri ve tartışmasız kalitesi ile Talson Hava Kargo Semi-Treylerler TIRSAN başarısının haklı gururudur’ dedi.

Avrupa’nın üçüncü en büyük uluslararası havalimanı olan Amsterdam Schiphol Havaalanı’nda da ağırlıklı olarak Talson Hava Kargo araçları kullanılmaktadır. Uluslararası hava kargo taşımacılık firmalarının birinci tercihi olan Talson, Amsterdam Schiphol Havaalanı’nın da en çok tercih edilen treyleridir.

 

Talson Her İhtiyaca Uygun Geniş Ürün Gamına Sahiptir

Talson kuruluşundan bu yana kutu tipi semi-treylerde en yüksek kalitede en geniş ürün yelpazesini sunmaktadır. Talson ürün yelpazesi, askılı tekstil taşımacılığından dağıtıma, hava kargodan çift katlı semi-treylere kadar her ihtiyaca uygun kutu tipi taşımacılık çözümleri içermektedir. Efsanevi Talson treylerler çok güçlü bir gövdede daha az boş ağırlığa sahiptir. Düşük boş ağırlık, daha fazla yükleme imkanı ve yüksüz seyir durumunda yakıt tasarrufu sağlamaktadır.

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat