e
Banner

Lima Logistics’ten A’dan Z’ye fuar lojistiği hizmeti
Lima Logistics. fuar lojistiğinde all-in servisiyle Türk ihracatçısının A’dan Z’ye tüm operasyonel süreçlerinde yanında oluyor. Lima Logistics Fuar ve Etkinlik Lojistiği Müdürü Serkan Kes, özel imal ettikleri, zaman ve yer avantajı sağlayan, depolama maliyeti oluşturmayan ‘Expocase’ sandıklarıyla müşterileri için büyük kolaylık sağladıklarını söyledi. 




LimaBursa merkezli Lima Logistics, yurt içinde 8, yurt dışında İtalya/Milano ve Romanya/Bükreş’teki ofisleriyle havayolu, karayolu, denizyolu, trenyolu, intermodal, multimodal ve ekspress kurye taşımacılığı alanlarında hizmet sunuyor. Alanında uzman kadrosuyla havayolundan dünyanın her ülkesine, denizyolunda liman olan her lokasyona, karayolunda ise ağırlıklı olarak Avrupa ülkelerine lojistik hizmeti sağlayan şirket, aynı zamanda dünyanın en etkin küresel ağlarından biri olan WCA üyesi olarak dünyada 220 ülkede 6 binden farklı acente ile işbirliği yapma olanağı bulunuyor. 
 
ADRESE TESLİM ÇÖZÜMLER 
 
Lima Logistics, uluslararası taşımacılık çözümlerinin yanı sıra fuar lojistiği hizmetleriyle de Türk sanayicisi ve ihracatçısını global pazarlara taşıyor. Lima Logistics Fuar ve Etkinlik Lojistiği Müdürü Serkan Kes, fuar lojistiği alanında adrese teslim katma değerli hizmetler sunduklarını söyledi.
LimaKes, şunları aktardı: “Lima Logistics olarak ihracatçılarımıza, ihracat taşımaları ve özellikle yeni pazarlara açılma fırsatı olan terminli fuar gönderileri için uzman kadromuz ve geniş tedarikçi ağımız ile tüm Türkiye ve yurt dışı gümrükleme, depolama, elleçleme hizmetleri dahil talep ettikleri gün ve saatte, adreslerinden standlarına, standlarından adreslerine teslim operasyonlar gerçekleştirmekteyiz. Bunun yanında katılım gösterecekleri diğer fuarlara aktarma, uzun dönem depolama hizmetlerimiz ile taleplerine göre en uygun şekilde çözümler üretiyoruz. Operasyonlarımızı gerçekleştirmeden önce ilgili ülke şartları, gümrük süreçleri ve terminleri özenle kontrol ederek en uygun ve doğru şekilde planlamalarımızı yapıyoruz ve tüm süreçlerde katılımcılarımızı 7 / 24 bilgilendiriyoruz. Operasyonlarını yaptığımız birçok fuarda tecrübeli ve uzman kadromuz ile tüm süreçlerde bizzat fuar alanında lojistik taleplerini karşılıyor ve yanında oluyoruz. Özellikle Avrupa fuarları katılımları için Almanya ve İtalya'daki depolarımız üzerinden depolama, fuardan fuara aktarma, elleçleme veya üçüncü bir adrese / ülkeye teslim taşımalar yapabilmekteyiz.” 
 
‘EXPOCASE’ SANDIKLARLA MALİYETİ AZALTIYOR 
 
Fuar lojistiğinde geniş bir müşteri yelpazesine sahip olduklarını vurgulayan Serkan Kes, ancak katılımın yüksek olduğu ve firma olarak hizmet portföyleri içinde güçlü bir yere sahip olan otomotiv ve tekstil fuarlarına odaklandıklarını söyledi. Kes, ayrıca savunma sanayi fuarlarına ayrı önem verdiklerini ve takip ettiklerini belirtti. Bu alanda sektörlere özel geliştirdikleri çözümleri de aktaran Kes, “Özellikle tekstil fuarlarına katılım gösteren müşterilerimizin kullanımı için özel imal ettirdiğimiz, pratik kurulumu ile zaman ve yer avantajı sağlayan, depolama maliyeti oluşturmayan ‘Expocase’ sandıklarımız ile büyük kolaylık sağlıyoruz. Katılımın yüksek olduğu fuarlarda müşterilerimiz adına özel konsolidasyon servisimiz ile ve A’dan Z’ye tüm operasyonel süreçleri ve gümrük işlemlerini gerçekleştirerek all-in servis vermekteyiz. Operasyonlarımızı fuar alanlarında bizzat biz takip ediyoruz” dedi. 
Ağırlıklı olarak fuar katılım ve sayılarının yüksek olduğu Avrupa fuarları başta olmak üzere sırayla Amerika ve Birleşik Arap Emirlikleri fuarlarına yönelik taşımalar gerçekleştirdiklerini belirten Kes, Türkiye'den milli katılım sağlayan Ticaret Odaları ve Birlikler ile çalıştıkları için bu fuarları takip ettiklerini sözlerine ekledi. 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat