e
Banner


Sendeo 7/24 hizmet anlayışıyla sektörde fark yaratıyor
Sendeo, devreye aldığı Sendeo Destek Whatsapp İletişim Hattı, Sendeo Canlı Destek ve Sendeo Asistan ile sektörde kesintisiz hizmet sunuyor.




SendeoMüşteri memnuniyetinde liderlik hedefiyle, çok kanallı ve her an ulaşılabilir bir yolculuk deneyimi sunan Sendeo, yaptığı araştırmalarla müşterilerini dinliyor, ihtiyaç ve beklentileri ışığında çözümler üretiyor. Dijitalde her an ulaşılabilir olan Sendeo, farklı iletişim kanallarıyla müşterilerine kesintisiz hizmet veriyor. Müşteriler 444 75 48 numaralı çağrı merkezinden, WhatsApp hattından ya da www.sendeo.com.tr web sitesindeki Canlı Destek sekmesinden diledikleri an Sendeo’ya ulaşabiliyor, istek ve sorunlarına cevap bulabiliyor.
 
7/24 KOBİ’lerin Yanında
 
KOBİ’leri daha iyi anlayabilmek için bir KOBİ araştırması gerçekleştiren ve araştırma çıktılarına göre yeni uygulamalar devreye alan marka Sendeo Asistan’ı da bu vizyonla hayata geçirdi. Araştırma KOBİ’lerin gönderileri hakkındaki en güncel bilgiye istedikleri kanaldan, hızlıca ulaşmak istediğini ortaya koydu. Şimdi KOBİ’ler Sendeo’ya onlara özel telefon hattı, Whatsapp ve mail ile diledikleri tüm kanallardan ulaşıp, gönderileri hakkındaki tüm detaylara tek elden, kolaylıkla erişebiliyor. 
 
SendeoMüşteri memnuniyetinde liderlik hedeflediklerini belirten Sendeo Genel Müdürü Özgün Şahin, “Artık her şey gerçek zamanlı olarak gerçekleşiyor ve müşteriler, istedikleri an, dijital olarak erişilebilirlik bekliyor. Biz de dijitalleşen dünyada teknolojik altyapımız ve çeviklik anlayışımızla müşterilerin hızla değişen beklenti ve ihtiyaçlara yanıt vermek için kendimizi sürekli geliştiriyoruz. İş modelimizin merkezinde 7/24 hizmet anlayışı ve müşteri odaklı yaklaşımımız bulunuyor. Müşterilerin bize istedikleri yerden, istedikleri saatte ulaşmaları için farklı iletişim kanallarını devreye aldık.  Müşterilerimizin beklentilerini anlamak için araştırmalar gerçekleştiriyoruz. Sendeo Asistan da bu araştırmalar sonucu devreye aldığımız bir hizmet. Operasyonel mükemmelliği iş modelimizin merkezine koyarak müşterilerimize kesintisiz hizmet sunuyoruz. En iyi uygulamalarla müşteri memnuniyetine odaklanarak, tüm iş ve operasyonel süreçlerimizi talep ve beklentilere yanıt verecek şekilde geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat