Banner


Prometeon'dan ağır ticari araçlar içir garantili "Pro Retread" kaplama hizmeti
Dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi olan, Anteo, Eracle, Tegrys markalarının yanı sıra Formula, ve Pirelli lisansıyla endüstriyel ve ticari lastikleri üreten Prometeon, ağır ticari araçlara özel yeni kaplama markası Pro Retread’i geliştirdi. Müşterilerin ihtiyaç ve talepleri göz önüne alınarak geliştirilen ‘Pro Retread’ kaplama hizmeti, ağır ticari araçlarda marka ve segment fark etmeksizin tüm müşterilere hizmet sağlıyor.




prometeonPrometeon, ağır ticari araçlara özel sunduğu lastik kaplama hizmetini, şimdi yeni markası ‘Pro Retread’ altında, farklı araç markalarına ve kullanıcıların her segmentteki kaplama ihtiyaçlarına hizmet verecek şekilde yeniden geliştirdi.
 
Prometeon’un yeni kaplama markası ‘Pro Retread’, kamyon ve otobüs lastiklerinin kullanım ömrünü uzatarak kullanıcıların maliyetlerini önemli ölçüde azaltmalarına imkan sunuyor. Pro Retread kaplama hizmeti, Prometeon Türkiye bünyesindeki yetkili kaplama atölyeleri aracılığı ile tüm Türkiye’ye sunuluyor. Bireysel kullanıcı, filo veya işletme fark etmeksizin ağır ticari sektöründeki her kullanıcı, farklı marka ve segmentteki lastiklerini ‘Prometeon teknolojisi’ ile kaplatabiliyor.
 
Ayrıca “Pro Retread” yetkili atölyelerinde Prometec sırt kauçukları ile kaplanan Pirelli marka ticari lastikler için, hem kaplama sırtı hem de karkasa 1 yıl ekstra garanti de sağlanıyor. Lastik kaplama hizmeti, filoların lastik maliyetlerini önemli ölçüde düşürmesi nedeniyle önerilirken, yeni lastik almak yerine kaplama hizmeti almak, kullanıcıların lastik maliyetlerini %60’a varan oranda düşürüyor.
 
Uslu: “Hem kaplama sırtı, hem de karkasımıza 1 yıl ekstra garanti sağlıyoruz”
 
Ağır ticari araçlar sektöründeki lastiklerden verim alabilmenin önemli yollarından birisinin de lastikleri ilk ömrü tamamladıktan sonra birden çok kez kaplatabilmek olduğunu vurgulayan Prometeon Türkiye, MEA ve Rusya Pazarlama Direktörü Faruk Uslu, “Bunu yapabilmek için en önemli faktör karkasın dayanıklılığıdır. Biz de lastiklerimizin kalitesine, performansına ve dayanıklılığına güveniyoruz.
 
Buna ek olarak Pirelli marka ticari lastiklere, yetkili Pro Retread kaplama tesislerinde Prometeon’un yeni markası Prometec sırtları ile kaplanması durumunda 1 yıl ekstra garanti sağlıyoruz. Sağladığımız bu garanti hem kaplama sırtı hem de karkas için geçerli. Prometec kaplama sırtlarımızın desenleri Pirelli marka ticari lastiklerimiz ile aynı olduğundan bu da kaplanmış lastiklerin çok iyi bir performans almasını sağlıyor. Bu sayede yeni lastik maliyetinden çok daha düşük bir maliyet ile kaplanan karkas, lastiğin kullanıcıya olan km başı maliyetini düşürüyor.
 
Kaplamanın sağladığı tüm bu faydaların yanı sıra güvenilir ve yetkilendirilmiş atölyelerde yapılan kaplama uygulaması çevreye de katkı sağlıyor. Satın alınan yeni lastiği kullanıp hurdaya çıkarmak yerine bir veya daha fazla kere kaplama uygulaması ile lastiğin çevreye olan etkisini minimuma indirmek mümkün” diye konuştu.



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat