Banner


Süloğlu İlçesi Renault Trucks D-MED kamyon ile yeşerecek
Edirne Süloğlu Belediyesi, Bulgaristan'ın Sungurlare Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği “Doğayı Birlikte Korumak” projesi kapsamında Interreg-IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı tarafından hibe edilen kamyonunu teslim aldı. 




RenaultAvrupa Birliği Başkanlığı’nın Ulusal Otorite görevini yürüttüğü Interreg-IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı 2014-2020 dönemi ikinci teklif çağrısı kapsamındaki CB005.2.12.116 sayılı “Doğayı Birlikte Korumak” projesi çerçevesinde Süloğlu Belediyesi’ne Renault Trucks D-MED kamyonu hibe edildi. Proje kapsamında alınan Renault Trucks D-MED kamyonun eş-finansmanı; INTERREG-IPA Bulgaristan – Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı aracılığıyla Avrupa Birliği tarafından sağlandı.
 
Edirne Süloğlu Belediyesi ve Bulgaristan Sungurlare Belediyesi’nin birlikte hayata geçirdiği proje kapsamında yeni araç, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran’a Renault Trucks Bölge Müdürü Tolga Aykaç, Koçaslanlar Otomotiv Hadımköy Şube Müdürü Ahmet Sezer ve Koçaslanlar Otomotiv Satış Yöneticisi Dursun Demirci tarafından teslim edildi. Sungurlare Belediye Başkanı Georgi Kenov da teslimat nedeniyle ilçeye ziyarette bulundu. 
 
Süloğlu Belediyesi’nin özellikle ağaçlandırma ve dere yatağı çalışmaları gibi doğaya yönelik projeleri için kullanacağı aracın teslimatında açıklama yapan Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran; “İlçemize böyle bir değer kazandırdığımız için çok mutluyuz. Sınır ötesi işbirliği programı kapsamında daha önce de çok güzel projelere imza attık. İnsana ve doğaya odaklı proje gerçekleşrime amacıyla yola çıktığımızda  Bulgaristan'ın Sungurlare Belediyesi ile yollarımız kesişti. Ortak bir proje yaparak program kapsamında sunduk. Brüksel de dahil olmak üzere projemiz incelenerek onaylandı ve çalışmalarımız için araç hibesi sağlandı. Bu doğrultuda Renault Trucks kamyonumuzu ilçemize kazandırdık. Pojede emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye belirtti. 
 
Renault Trucks Bölge Müdürü Tolga Aykaç, yeni araçlarının Süloğlu Belediyesi’ne hayırlı olmasını dileyerek; “Sınır ötesi projeler çerçevesinde böylesine emek isteyen süreç yönetimleri ile ilçelerine değer kattıkları için Süloğlu Belediyesi’ni tebrik ederiz. Renault Trucks D-MED kamyonlarımız, ilk defa kamu hizmeti sunmak üzere teslim edildi. Aracımızın performansı, sağlamlık ve düşük işletim maliyeti avantajları ile belediyenin hizmetlerine değer katacağına inanıyoruz” şeklinde açıkladı. 

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat