e
Banner


Günümüzde Sıkça Tercih Edilen Mini Lavabo
Banyo dekorasyonları salonlar ve oturma odaları kadar önemlidir. Bu nedenle banyo dekorasyonlarında kullanılan her ürün detaylı ve uyumlu olarak seçilirken tasarımları ve renkleri de son derce önemli bir yere sahiptir. Banyolarda tercih edilen lavabolar banyonun tarzını en iyi ortaya çıkaran ürünler olmaktadır. Ülkemizde standart lavabolar dışında farklı lavabo seçenekleri de bulunmaktadır.




minilavaboMini lavabo modelleri ise hem iş alanları hem de evlerde oldukça fazla tercih edilen lavabolar arasında yer almaktadır. Estetik görüntüleri, farklı tasarımları ve boyutlarına göre değişiklik gösteren mini lavabo aynı zaman da farklı malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Lavabolarda tercih edilen malzemeler arasında çelik, cam ve seramik oldukça fazla tercih edilir. Ancak seramik kullanılarak üretilen lavabo modelleri farklı renkleri ve tasarımları ile oldukça fazla kullanılmaktadır.

Farklı Tasarımlara Sahip Lavabo Modelleri

Banyolarda kullanılan lavabolar, farklı tasarım ve boyutlarıyla dikkat çekmektedir. Banyolarınızın boyutlarına göre tercih edebileceğiniz birbirinden farklı lavabo bulunmaktadır. Ancak son dönemlerde oldukça popüler olan ve farklı kullanım kolaylıklarıyla ön plana çıkan tezgâh üstü lavabo modelleri, estetik ve özgün tasarımları ile banyoların dekorasyonuna farklı hava katmaktadır. Lavaboların üst kısımlarına montajı yapılan tezgâh üstü lavabo modelleri, şık çizgileri ile kendine has bir hava katmaktadır. Ayrıca tezgâh altı lavaboları da banyolarda en fazla tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Tezgâhla bir bütün olarak hareket ederek, banyo dekorasyonunun tamamlanması için en özel ürünlerden bir tanesi tezgâh altı lavabolarıdır.

Mini lavabo modelleri ise özellikle küçük banyolara sahip ya da çocukları için özel olarak tercih edilen lavabo modelleridir. Farklı tasarımları ve boyutlarıyla ön plana çıkan mini lavabolar, son dönemlerde aktif olarak kullanılmaktadır. Oval ve kare tasarımları ile üretilen mini lavabolar, büyük lavabolara göre oldukça uygun fiyatlı olarak satılmaktadır. Ayrıca farklı kalitelerde ve farklı özelliklere göre üretilen mini lavabolar arasında da fiyat farklılıkları görülmektedir.

Mini lavabo Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor?

Banyolarda kullanılacak lavaboları seçerken dikkat etmeniz gereken birbirinden farklı konular bulunmaktadır. BU nedenle mini lavabo seçerken su tesisatınızın mini lavabo ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmeniz ve buna uygun lavabo seçmeniz gerekmektedir. Ayrıca mini lavabonun kullanılacağı alanın da mini lavabo boyutlarına göre olması son derece önemlidir.

Mini lavabo satın almadan önce dikkat edilmesi gereken en önemli konu ise ihtiyacınızı hangi tarz mini lavabonun karşıladığı ve sizin bütçenizin bu lavabo modeline uyup uymadığıdır. Farklı markalar tarafından üretimi gerçekleştirilen yüzlerce mini lavabo bulunduğu için seçim yaparken kalitesine de dikkat etmeye özen gösterin. Uzun süreli kullanım olacağı için tercih edeceğiniz mini lavabonun kalitesine ve markasına dikkat ederek almaya gösterin. Banyolar son derece hijyen gerektiren bir alan olduğu için kir tutmayan ve kolay temizlenebilir özelliklere sahip lavaboları da tercih etmeye özen gösterin.

minilavaboMini Lavabo Fiyatları nelerdir?

Mini lavabo fiyatları boyutlarına, tasarımlarına ve kalitelerine göre değişkenlik göstermektedir. Ayrıca lavabo üreten firmalar kendi markaları ile ürettikleri lavabolara da kaliteleri nedeniyle farklı fiyatlar v erebilmektedir. Bunun nedeni ise x firması 1. Kalite ürün kullanırken y firması 2. Kalite ürün kullanır. Bu da mini lavabolar arasında fiyat farklılıklarına neden olmaktadır.

Mini lavabo fiyatlarını etkileyen en önemli özelliklerden bir tanesi de mini lavaboların tasarımları ve boyutlarıdır. Mini lavabolar ismi gibi oldukça ufak olsa da kendi arasında da farklı boyutlarda ürünleri bulunmaktadır. Bu da fiyatları direkt olarak etkilemektedir. Ancak ülkemizde farklı tasarımlara, renklere ve boyutlara göre üretilen mini lavaboları görmek için https://www.evim.com sitesini ziyaret ederek modeller arasında seçim yapabilirsiniz. Her bütçeye uygun ve her dekorasyona hava katacak ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz.





SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat