Banner


Continental filo faaliyetlerini Conti360° Çözümleri altında birleştirdi
Teknoloji şirketi ve Premium lastik üreticisi Continental, filo sektörüne yönelik hizmetlerini Conti360 ° Çözümleri altında birleştirdi. Tek noktadan hizmet verecek olan   Conti360 ° Çözümleri; yakıt tasarruflu lastikler, kaynak tasarrufu sağlayan sırt kaplamaları ve dijital lastik izleme uygulamasıyla, taşımacılık sektöründe sürdürülebilirliği öne çıkaracak. Verimli filo yönetimiyle lojistik sektörü için de katma değer yaratılacak.




ContinentalContinental, filo sektörüne yönelik hizmetlerini Conti360 ° Çözümleri altında birleştirerek gelecek odaklı dijitalleşmeyi ve sürdürülebilirliği daha da ön plana çıkarıyor. Şirket bu yeniden yapılandırma sayesinde artan dijitalleşme, veriye dayalı yönetim ve maliyet baskısı ile şekillenen pazarda değişen müşteri ihtiyaçlarına yanıt verecek. Hizmetlerin stratejik olarak birleştirilmesi, taşımacılık sanayinin lojistik sektöründe artan sürdürülebilirlik ihtiyacını başarıyla karşılamasına da yardımcı olacak. Vision 2030 stratejik programı kapsamında Lojistik 4.0'ın temel öğelerinden biri olan ‘önleyici bakıma’ odaklanan Continental, giderek daha fazla veri odaklı hizmetler kullanıyor.
 
Odak noktası sürdürülebilirlik ve dijitalleşme
 
Bir paket olarak sunulacak olan Conti360 ° Çözümleri; ContiConnect ve ContiPressureCheck gibi dijital çözümlerin yanı sıra ContiTread kaplama ürünleri ve karkas yönetimini içeren ContiLifeCycle hizmetlerinden oluşuyor. Continental Filo Faaliyetleri EMEA Bölgesi (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Müdürü Ralf Benack, "Conti360° Çözümlerimizde ContiLifeCycle konseptine daha güçlü bir şekilde odaklanarak, filo faaliyetlerinde daha fazla sürdürülebilirliği öne çıkarmayı hedefliyoruz. Conti360° Çözümleri, filo sektöründe sürdürülebilirlik konusunda bizi güvenilir iş ortağı yapıyor" dedi. 
 
2050 Misyonu: 0 sürdürülebilir üretilen malzemeler
 
Continental, halen çok sayıda filo müşterisine Conti360° Çözümleri başlığı altında kilometre bazlı teklifler ve geniş bir lastik hizmetleri yelpazesi sunuyor. Ayrıca, şirketin sensörler ve yazılımlar aracılığıyla durumlarını sürekli olarak izlediği akıllı lastikleri var. Continental, seçkin filo müşterilerine lastik, sensör, telemetri verileri, algoritma ve bulut bağlantıları ile katma değer yaratmaya devam ediyor. Benack, “Bu sayede gelecekte tam zamanında lastik bakımı ve değişimi yapılmasını sağlamaya yardımcı akıllı, dijital çözümler ortaya çıktı. Bu, müşterilerin filolarının güvenlik seviyesini ve verimliliğini önemli ölçüde artırırken maliyetleri düşürmelerine olanak tanıyor.
 
Continental, yeni teknolojilerin, alternatif malzemelerin ve çevreyle uyumlu üretim süreçlerinin araştırılması ve geliştirilmesine dönük sistematik bir yatırım programı yürütüyor. Amacımız, müşterilerimize üretim, kullanım döngüsü ve sırt kaplaması esnasında daha enerji verimli ve çevreye karşı daha duyarlı geleceğin lastiğini sunmak. 2050 yılına kadar lastik üretiminde kademeli olarak yüzde 100 sürdürülebilir üretilen malzemelere geçmeyi planlıyoruz." dedi.
 
Entegre çözüm sağlayıcısı olmaya giden yol
 
Conti360 ° iş kolu, filo hizmetinde 40 yılı aşkın deneyime sahip. Lastik arıza servisi Avrupa çapında ilk olarak 1978 yılında hizmet vermeye başladı. Günümüzde Conti360 ° Çözümleri, tam kapsamlı lastik yönetiminde uzman, güvenilir bir iş ortağı olarak biliniyor. 25’in üzerinde ülkede güvenilir bir maliyet planlaması ve 7 binin üzerinde servis ortağından oluşan bir ağ ile müşterilerine uzman hizmet veriyor. Continental, premium lastik tedarikçisi olmanın yanı sıra filo müşterileri için de profesyonel bir iş ortağı olarak gelecekte ortaya çıkabilecek zorluklar için önemli çözümler geliştiriyor. Mobilite sektöründe dünyanın en büyük elektronik, sensör ve yazılım tedarikçilerinden olan Continental, 2030 yılına kadar hizmet tabanlı dijital çözümlerde pazar lideri olmayı hedefliyor. 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat