e
Banner


Proje Taşımacılığında 65 yıllık marka: ÖZNAKLİYAT
Öznakliyat A.Ş., Türkiye’de tamamı kendine ait donanımlı terminalleri, araçları, teknik – elektronik – finansal altyapısı, sektör deneyimi ve deneyimli personeli ile ile hizmet sunan yegane firma olarak Türkiye’de alanında lider firmalar arasında yer alıyor.




oznakliyat_projeTürk Tedarik Zinciri Pazarı’na hizmet sunan 65 yıllık Öznakliyat A.Ş.’nin hizmet yelpazesinde şu servisler bulunuyor:
» Ağır Yük ve Proje Taşımacılığı 
» Forwarding
» Ağır Yük Kaldırma 
» Gümrüklü Antrepo
» Gümrükleme Danışmanlığı 
220 çalışanı ve 10.000.000 ABD doları ödenmiş sermayesi ile Öznakliyat A.Ş., Türkiye’de tamamı kendine ait donanımlı terminalleri, Araçları, teknik – elektronik – finansal altyapısı, sektör deneyimi ve deneyimli personeli ile ile hizmet sunan yegane firma olarak Türkiye’de alanında lider firmalar arasında yer almaktadır. Öznakliyat A.Ş.’nin Kalite Yönetim Sistemi başarısı ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 sertifikaları ile belgelenmiştir. 
Firma, uzman personeli ile Proje Taşımacalığı alanında sunduğu hizmetlerin her birini, müşterilerine ayrı ve özel olarak geliştirdiği çözümlerle planlamakta ve uygulamaktadır.  Öznakliyat A.Ş., Proje Taşımacılığı filosu ile birlikte,  petrol ve gaz sektöründeki ve yenilenebilir enerji yatırımlarındaki gelişmelere paralel olarak Türkiye’de birçok öne çıkan projede yer almıştır. 
 

65 years old brand in Project Transportation 

Oznakliyat A.S. is a 65 years old company who is contributing Turkish Supply Chain Market with the following service areas: 
 
» Heavy and Project Transport 
» Forwarding
» Heavy Lifting 
» Bounded Warehousing 
» Customs Consultancy
 
oznakliyat_1Our company with totally paid capital of 10,000,000.- US Dollars and 220 staff; is the unique transport company in Turkey serving with fully owned & equipped terminals, vehicles; technical, electronic, financial infrastructure; market experiences and well skilled human resources; which made us one of the leaders in Turkey. The positive acceleration in our scope of services has found its reflection in accreditation in Quality Management Systems of ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007. 
We are handling and planning every single transportation for every client with special solutions customized purely for them, by our experienced and expert staff in the area of Project Transportation. In parallel to the development in oil & gas industry together with renewable energy investments, in recent years, we have participated in several highlighted projects in Turkey with our Project Transport fleet. 
 
ADDRESS BOOK
OZNAKLIYAT A.S.
www.oznakliyat.com.tr
Necip Fazil Mah. Hamza Yerlikaya Bulvarı No: 72/1 A.Dudullu - Umranıye - Istanbul / TURKEY
Tel: +90 216 461 25 00 
Fax:+90 216 461 26 36
 
 
 
 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat