e
Banner


CTT yeni işbirlikleriyle büyüyor
Avrupa, Türkiye ve Türki Cumhireyetler’i hattındaki taşımalarda müşteriye özel çözümleriyle önemli bir büyüme yakaladıklarını belirten CTT Genel Müdürü Hilal Ergun, aldıkları R2 belgesi ile operasyonlarını güçlendirirken, yeni partnerlik anlaşmalarıyla Rusya, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkeleri taşımalarında kapasitelerini artıracaklarını söylüyor.




hilal_ergun_cttMerkezi Londra’da bulunan CTT, (Caravan Trading & Transport) Avrupa ülkelerine yönelik taşımalarda hem yerli hem de tecrübeli olmanın avantajını kullanıyor. Türkiye’de yerleşik durumda olan CTT, kuruluşundan beri Avrupa-Türkiye, Avrupa-Türki Cumhuriyetler, Türkiye-Rusya-Ortadoğu hattında hava, kara ile denizyollarında parsiyel ve komple olarak taşımacılık hizmeti veriyor. Bu pazarlarda taşıma potansiyellerini artırarak büyümeye devam ettiklerini belirten CTT Genel Müdürü Hilal Ergun, son yıllarda Avrupa, Türki Cumhuriyetler, Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan ile İran ve Irak taşımalarında ciddi artış sağladıklarını söylüyor.

R2 BELGESİ ALDI
Avrupa -Türkiye hattında özellikle gıda, kimya, endüstri malzemeleri, otomotiv, mobilya, beyaz eşya ve inşaat malzemeleri gibi sektörlerde faaliyet gösteren global çaptaki şirketlerin lojistik partneri olduklarını açıklayan Ergun, Avrupa-Türkiye ve Avrupa-Türki Cumhuriyetler hattındaki taşımaların iş hacimleri içindeki payının ise %70’lerde olduğunu vurguluyor. Bu oranı daha da artırma hedefi içinde olduklarının altını çizen Ergun, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Müşteriye özel (tailor made) bir servis anlayışımız var. Ekibimiz son derece deneyimli ve tecrübeli. Her müşterimizle ekibimizden bir arkadaşımız ilgileniyor. Bu sayede müşterilerimizi çok yakından tanıyor, ihtiyaçlarını kısa sürede tespit ediyor ve zaman kaybetmeden ona göre taşıma çözümleri oluşturuyoruz.  Minimum zaman, doğru takip ve sorunsuz operasyonlarımız sayesinde hiçbir müşterimizi kaybetmedik. Geçen yıl aldığımız R2 belgesi ile operasyonlarımızı güçlendirirken, önümüzdeki süreçte de kesintisiz hizmet kalitemizle çözüm sunmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum.”  

KUZEY AFRİKA ve ORTADOĞU’YA YOĞUNLAŞACAK
Hilal Ergun, firma olarak en büyük yatırımı insana ve eğitime yaparak başarılı olduklarını söylüyor. “%90’ı yurtdışı olan müşterilerimize verdiğimiz iyi servis ve hizmet bunun ispatı” diyen Ergun, geleceğe dönük hedeflerini ise şöyle aktarıyor: “Müşteri portföyümüzü daha da büyütmeyi, Avrupa-Türkiye ve Avrupa-Türki Cumhuriyetler’in yanı sıra Rusya, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkeleri taşımalarında kapasitemizi artırmayı hedefliyoruz. Bunun için yeni partnerlik anlaşmaları yapmaya devam ediyoruz.”  
Yılsonuna ilişkin öngörülerini de açıklayan Ergun, “Global kriz her sektörü etkiledi ancak lojistik sektörünü daha dinamik ve hızlı buluyorum. CTT olarak biz 2013’te geçen yıl olduğu gibi ciromuzu artıracağız ve büyümemizi hız kesmeden sürdüreceğiz” diyor.




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat