e
Banner


Paparazziler Yeni Volvo Kamyon FM'in peşinde
İlginç bir tanıtımla yola çıkacak olan yeni Volvo Kamyon FM, 2 hafta boyunca Avrupa yollarında görücüye çıkacak ve kendisini fotoğraflayanlara ödüller kazandıracak.




volvo_fmVolvo Kamyon, 19 Mart’ta piyasaya sürülecek yeni FM’in lansmanından önce çok eğlenceli ve interaktif bir yarışma düzenliyor. Yeni Volvo FM'in fotoğraflanmasını temel alan yarışma süresince araç, rotası üzerindeki ülkelerin trafiğe açık yollarında görülebilecek.
Volvo FM, resmi olarak 19 Mart’ta piyasaya sürülecek. Ancak Volvo Kamyon, lansmandan önce Avrupa’da aracı kısa bir an da olsa görebilme imkanı tanıyan bir yarışma düzenliyor. Hiçbir kamuflaj uygulanmamış iki kamyon, iki hafta sürecek kapsamlı bir Avrupa turuna çıkıyor. Bu turda yeni FM’i görüp fotoğraflarını çeken herkes yarışmaya katılabilecek ve kazananlar ödüllendirilecek.
Volvo Kamyon Basın Test Müdürü ve yarışmanın proje lideri Jeff Bird; “Yeni Volvo FM’i yollarda gören herkesin, yeni kamyonun ilk enstantanelerini bize ulaştırmasını istiyoruz. Fotoğraflar, yarışmaya özel olan web sitesinde yayınlanacak ve kazananlar yeni kamyonun Göteborg'daki özel test sürüşüne davet edilecek,” diyor. Kamyonlar, Avrupa'yı farklı rotalar doğrultusunda dolaşacak. İki kamyon da trafikte fark edilmelerini sağlayacak özel tasarımları ile yol alacak. Yarışmaya katılmak veya ilk fotoğrafları görmek için Volvo Trucks'ın web sitesini ziyaret etmek yeterli...
Volvo Dinamik Direksiyon ile sürüş keyfi artıyor
Otomotiv dünyasında çığır açan bir yenilik niteliğindeki Volvo Dinamik Direksiyon, yeni FM’in en çarpıcı özelliklerinden biri. Volvo Trucks Başkanı Claes Nilsson yaptığı açıklamada, “Yeni Volvo FM, sürücülere yepyeni bir yol tutuş deneyimi ve ileri teknolojiye sahip bir kabin ortamı sunuyor. Nakliye şirketleri, gelişmiş esneklikte verimli bir kamyon ile tanışacak,” diyor. Volvo FM, geleneksel hidrolik direksiyon sistemini, direksiyon dişlisine takılan elektronik kontrollü bir elektrik motoru ile birleştiren Volvo Dinamik Direksiyon donanımıyla ön plana çıkıyor. Sistem, sürücüye uzun yol için yön stabilitesinin yanı sıra düşük hızlarda kolay sürüş rahatlığı da sağlıyor.

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat