e
Banner


Tırsan Ege ayağını Mengerler ile güçlendirdi

Tırsan Treyler A.Ş. bayi ağını Mengerler Ticaret Türk A.Ş. Milas ile güçlendirdi. Satış ve satış sonrası alanında Ege bölgesinde hizmet verecek olan firma, ilk Tırsan markalı ürünlerini 5 ayrı firmaya teslim etti.





tirsan_mengenler.jpg

Tırsan Treyler A.Ş. Mercedes Ailesi içinde yer alan Mengerler Otomotiv’in Milas’taki şubesiyle bayilik anlaşması imzaladı. Mengerler Ticaret Türk A.Ş. satış ve satış sonrası hizmetler alanında Ege Bölgesi’nde hizmet sunacak. İmza töreninde konuşan Tırsan Treyler Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Türkiye ticaret tarihinde uzun bir geçmişi olan Mengerler gibi bir şirket ile işbirliği yapmanın çok önemli olduğunu söyledi. Tırsan treyler olarak en büyük iddialarının bütün dünyada en fazla ürün gamına sahip şirket olmak olduğunu vurgulayan Nuhoğlu şunları aktardı: “Türkiye’de ürettiğimizin yarısını Türkiye’ye, diğer yarısını Avrupa’ya satıyoruz. Türkiye’de hiç kimsenin bizden daha kaliteli, daha iyi, müşterisini daha iyi tatmin edebilecek ürünü yapamayacağını iddia ediyoruz. Bu kadar basit bir felsefeyle yola çıktık. Tırsan kurulduğu yıldan beri pazar lideri oldu. Bugün de açık ara pazar lideridir. Bu başarının temelinde müşterilerin isteklerini iyi anlayabilmemiz, onlarla yan yana olabilmemiz ama hepsinden öte müşterinin istediklerini zamanında cevap vermemiz yatıyor. Bundan sonra müşterilerimizin isteklerini yerine getirmeye çalışacağız.”

Tüm Avrupa’da çekici treylerin birlikte satıldığına dikkat çeken Nuhoğlu,  “Yani bir nakliyeci, çekiciyi bir yerden aldığı zaman treyleri de oradan almak istiyor. Servisini de aynı yerde yaptırmak; bir problem yaşadığı zaman da yedek parçasını oradan temin etmek istiyor. Bu, yıllardır Avrupa’da uyguladığımız bir modeldi. Tırsan ve Mengerler olarak bunu burada uygulayacağız ve ödediğiniz paranın hakkını vermek için her türlü çalışmayı yapacağız” dedi.

 

20 tip ürün satışı yapacak

Mengerler Milas Şubesi Genel Müdürü Ali Fuat Boduroğlu ise, “Muğla ilinde ve komşumuz olan illerde yapılan her türlü nakliye ve taşıma işinde ihtiyaç duyulabilecek 20 ana tipte ve alt tiplerinde Tırsan ve Kassböhrer treylerlerini müşterilerimize sunacağız. Bu ürünler açık kasa, tenteli, frigo, şasi taşıyıcılar olmak üzere, damper treylerden tutun, low bed, akaryakıt ve kimyasal taşıyıcılara kadar ve burada saymadığım çeşitlilikte ürünlerdir. Mengerler olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını sürekli takip ediyor, buna uygun ürünlerle hizmet çeşitliliğimizi genişletiyoruz. Gücünüze güç katmak ve kazancınızı artırmak için yine yanınızdayız” dedi.

 

İlk teslimatlar yapıldı

Yapılan anlaşmanın hemen ardından 5 ayrı firmaya araç teslimatları gerçekleştirildi. Bodrum Akaryakıt Turizm Tesisleri İşletmeciliği’nden Nahit Özmen 1 adet   1844 LS E5 ADR’li tanker treyler, Çetinceviz Nakliyat Turizm İnş. Gıda’dan Feridun Çetinceviz  2 adet damper treyler, Durmuş Ali Yılmaz firmasının  Durmuş Ali Yılmaz Ağa Torunları firması 1 adet damper treyler, Şimtaş Taşımacılık Ferhat Şimşek 1 adet frigo treyler, Gümüşdoğa Su Ürünleri’nden İlhami Özyetim da 1 adet frigo treyleri törenle teslim aldılar.




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat