e
Banner


Spesifik yükler için farklı bir konsept

Proje Kargo & Yat Taşımacılık, spesifik yükler için farklı bir konsept sunuyor





yat_tasimaciligi.jpg

Proje taşımalarında uzmanlaştıklarını ifade eden Proje Kargo & Yat Taşımacılık Genel Müdürü Erim Tabib, sadece spesifik yüklerin kapıdan kapıya taşınmasında hizmet veren farklı bir konsept ile sektörde bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.

Proje taşımalarında uzmanlaştıklarını ifade eden Proje Kargo & Yat Taşımacılık Genel Müdürü Erim Tabib, sadece spesifik yüklerin kapıdan kapıya taşınmasında hizmet veren farklı bir konsept ile sektörde bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. 2009 yılında Osmaniye Gökçedağ Rüzgar Santrali ekipmanlarını Almanya’dan başarıyla taşıdıklarını anlatan Tabib, “2011yılında Pakistan Noorabat Rüzgar Santrali Projesi’nde Vestas’a ait 28 adet türbinin İspanya’da beş ayrı fabrikadan alınarak; Pakistan proje sahasına teslimi şeklindeki kapıdan kapıya projenin, tüm lojistik bacağını üstlenerek projeyi tamamlama aşamasına geldik” dedi.

Her iki projede tatminkâr başarı elde ettiklerine inandıklarını dile getiren Erim Tabib, bunu sistemli çalışmaya ve konsantrasyonu sadece tek bir projede toplamaya borçlu olduklarını vurguladı. Tabib, çok fazla proje alıp dağılmaktan ziyade bir yıl içinde en fazla iki proje alarak söz konusu projelerin A’dan Z’ye gerekli tüm lojistik aşamalarını sistemli şekilde yönetmek ve teslim etmeyi benimsediklerini aktardı. Amaçlarının teslim alınan projeyi, profesyonel bir şekilde yürütmek, tamamlamak ve müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde sağlamak olduğunu belirten Tabib, “Sadece spesifik yüklerin kapıdan kapıya taşınmasında hizmet veren farklı bir konsept ile sektörde bir ilk olarak yerimizi almış bulunmaktayız. Proje taşımalarında uzmanlaşmakla birlikte bu tür taşımaların sağlam finansal güç gerektirdiği de kaçınılmaz bir gerçektir. Firmamızın almış olduğu operasyonları sağlıklı bir şekilde sonlandırabilmesi ve kaliteli hizmet verebilmesinde en büyük etkenlerden biri sahip olduğu güçlü finans yapısıdır” açıklamasında bulundu.

 

“Enerji sektöründeki projelere ağırlık veriyoruz”

Uluslararası tecrübeleri ve butik taşımacılık anlayışlarıyla enerji sektöründeki projelere yoğunluk vermeye başladıklarını ifade eden Erim Tabib, yenilenebilir enerji kapsamında rüzgar türbinlerinin yanı sıra gaz tribünleri, termik santral ekipmanları, jeneratörler ve bunlara benzer hacimli ağır parçalarında taşımasını gerçekleştirdiklerini ve enerji sektöründe marka olmayı hedeflediklerini iletti. Genç ve dinamik bir ekiple çalıştıklarını belirten Tabib, şunları söyledi: “Bizzat tüm projelerin  yönetiminin başında bulunarak projeye uygun sistemi kendim kuruyorum ve ekibimi bu sistem dahilinde organize ediyorum. Bu sistem dahilinde ekibimizi yönlendirirken gerektiğinde diğer ülkelerde kullanılan gümrük ve liman hizmetleri alt taşeronlarına da ekipmanlarla ilgili eğitimler veriyorum. Bu şekilde projenin başından sonuna kadarki tüm yönetimi ve hayata geçiriliş süreci takibimde oluyor. Proje nerede ise ben oradayım. Açıkçası başarılı ve sistemli gidişatımızın büyük kısmını da buna bağlıyorum. İşin başında durmak ile uzaktan yönetmek arasında fark olduğuna inanıyorum.”




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat