e
Banner


Mercedes yılın en büyük filosunu sattı

Kahramanlı Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahramanlı, 150 adet Mercedes-Benz Actros1844LS Euro5'i ‘’birleşik teklif’’ yöntemi ile kiraladıklarını, 100 adet Axor 1840 daha alacaklarını açıkladı.





karahanli_mercedes.jpg

Mercedes-Benz Türk A.Ş., 20 yıldır lojistik sektöründe hizmet veren Mersin merkezli Kahramanlı Uluslararası Nakliye San. ve Tic. Ltd. Şti. ile iş birliğini güçlendirdi. Kahramanlı Lojistik, sektördeki gücünü filosuna yeni kattığı 150 adet Mercedes-Benz Actros1844LS Euro5 ile arttırmayı tercih etti.

Kahramanlı Lojistik, 150 adetlik alım için filosundaki 149 aracı takasa vererek yeniledi. Mercedes-Benz Türk’ün 2.el şirketi olan Mercedes-Benz Taşıt Ticaret ve Servis A.Ş. ve Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş.’nin katkılarıyla, “birleşik teklif” yöntemi ile gerçekleşen bu satış sayesinde Kahramanlı Lojistik, filosunun %90’ınını gençleştirmiş oldu. Euro 5 motorlu 150 adetlik araç filosunun ilk 100 adedinin teslimatı Ekim ve Kasım aylarında tamamlanırken, son 50 adetlik partinin teslimatı da Aralık ayı içinde tamamlanacak.

Kahramanlı Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahramanlı, Genel Müdür Sefer Aydın, Nakliye Müdürü Naif Yavuz, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Kamyon Satış Sonrası Kısım Müdürü Mehmet Doğan, Mercedes-Benz Taşıt Ticaret ve Servis A.Ş. Genel Müdürü Osman Nuri Aksoy, TruckStore Müdürü Tolga Bilgisu, Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş.’den Satış ve Pazarlama Müdürü Tayfun Öneş, Kamyon ve Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Kıvanç Sanrı, Otobüs Satış Sigorta ve Ürün Geliştirme Müdürü Uğur Erdinç, Mercedes-Benz Bayii Gelecek Otomotiv’den ise Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, Genel Müdür Aziz Batgi katıldı.

Tören sırasında konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün;  “Mercedes-Benz Türk, araç satışlarında ikinci el araç alım satımı, servis, finansman ve sigorta hizmetleri de sunmaktadır. Kahramanlı Lojistik’e yaptığımız 150 adetlik filo satışına da servis, finansman ve sigorta hizmetleri dahil edilmiş ve paket anlaşma yapılmıştır. Bu anlaşma yalnızca satıştan ibaret değildir. Bu kadar büyük bir iş hacmini tek bir seferde gerçekleştirmiş olmaktan gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Kahramanlı Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahramanlı ise yatırımlarının devam ettiğini belirtirken  “Yeni filomuz, yüksek hacimli taşıma kapasitesi ve düşük yakıt sarfiyatı ile maliyetlerimizi aşağı çekecek. Euro 5 standartlarına sahip yeni kamyonlarımızla hem daha rekabetçi, hem daha çevreci bir şirket olacağız” diye konuştu. Kahramanlı, Mercedes-Benz Türk ile daha uzun yıllar işbirliği içinde olmak istediklerini  de sözlerine ekledi.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise Mercedes-Benz Türk’ün kamyon grubunda yıllardır sürmekte olan tartışmasız liderliğinin bu satışla daha da güçlendiğini, Mercedes-Benz Actros kamyonların lojistik sektöründeki büyük filoların tercihi olmaya devam ettiğini belirtti. Özbayır, bu önemli satışta emeği geçen Mercedes-Benz Türk Bayii Gelecek Otomotiv San. Tic. A.Ş.'ye de teşekkürlerini iletti.

1992’de Ali Kahramanlı tarafından Mersin’de kurulan Kahramanlı Group, Asya ve Avrupa ülkelerine yaptığı kara nakliyesindeki başarılı performansı ve yatırımları sonucu Akfa Uluslararası Taşımacılık, Alka Akaryakıt Nakliyat, Kahramanlı Sigorta ve Türkmen Kahramanlı şirketleri ile büyümeye devam etti. Bugün Kahramanlı Group bünyesindeki 166 araçtan oluşan kamyon filosu ile sektöre hizmet vermeyi sürdürüyor.

Müşterilerine bir çok operasyonel avantaj sağlayan “birleşik teklif” yöntemini sunan Mercedes-Benz Türk, hem çevre dostu, hem de yakıt tüketiminde avantajlı araçları ile en çok tercih edilen marka olmaya devam ediyor.




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat