e
Banner


Değerli madde taşıyıcısı Loomis

Türkiye’nin lider değerli kargo taşıma firması Loomis, 4-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen İstanbul Jewelery Show’da taşınabilir değerleri güvencesi altına aldı

 




loomis.jpg

4-7 Ekim tarihleri arasında CNR’da düzenlenen sektörün en önemli etkinliği olan İstanbul Jewelry Show’da Loomis, fuar kasalama ve değerli kargo taşımalarında çözüm ortağı oldu.  Nakit taşıma ve nakit yönetiminde uzman Loomis, hizmet yelpazesine yeni eklediği Küçük Paket Servisi ile dünyanın ve Türkiye’nin her noktasına % 100 sigorta güvencesi altında, küçük değerli kargolarınızı teslim ediyor.

Loomis, İstanbul Jewelry Show kapsamında giriş gümrükleme işlemlerinin yapılması, fuar başlangıcına kadar eşyanın depolanması, fuar alanına ve katılımcıların stant alanlarına istenilen eşyanın teslim edilmesi, fuar süresinde teşhir saatleri dışında eşyaların kasalanması, fuarda sergilenen eşyanın dönüş organizasyonun yapılması konularında hizmet verdi.

Yurtdışı Değerli Kargo Taşımacılığı’nda da lider firma olan Loomis, havayolu ile değerli kargo taşımacılığı ve değerli kargo fuar lojistiği alanlarında tecrübesini ileri teknoloji ve güçlü kontrol sistemleri ile destekleyerek risksiz, sorunsuz ve hızlı çözümler sunuyor.

Loomis Türkiye Ülke Müdürü Sarp Tarhanacı, “Daha önceki yıllarda yaşanan olumsuz olaylar doğrultusunda bu sene güvenliğe daha fazla önem verildi. Loomis olarak bizde kendi önlemlerimizi aldık. Fuara getirilen mücevherler, sergi sonrası güvenlik önlemleri ile gece-gündüz 9mm çapında MP5 model otomatik silahlara sahip özel eğitimli güvenlik personelleri tarafından korundu. Her biri 80 metreküp olan kasalar; alarm, kilit anahtarları ve şifreleri ayrı ayrı yetkililer tarafından muhafaza edildi ve tüm ekip birleşmeden açılmayacak bir sistem oluşturuldu. Fuar taşımacılığı konusundaki tecrübemiz ile her yıl düzenlenen mücevher fuarına katılım gösteren müşterilerine kusursuz hizmet sağladık” dedi.

Dünya genelinde 400’ün üzerinde şubesi ve 20.000’i aşkın çalışanı ile 16 ülkede faaliyet gösteren Loomis Türkiye’de de çizgisini koruyarak faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’nin lider değerli kargo taşıma firması olan Loomis Güvenlik Hizmetleri A.Ş. devamlı olarak genişleyen şube ağı ile yurt genelinde 70 bölgede Değerli Kargo Taşıma, Kasalama, ATM İkmali, Banka Grup Nakli ve Merkezi Vezne hizmetleri veriyor.




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat