Banner


Sertrans CEO'su Nilgün Keleş gönüllü eğitmen oldu
Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, Etik Değerler Merkezi Derneği tarafından düzenlenen Etik Lider Akademisi’ne “gönüllü eğitmen” olarak katıldı. EDMER tarafından ETİKA 2017 Türkiye’nin En Etik Şirketleri ödülüne de layık görülen Keleş, 4 farklı üniversitede yüzlerce öğrenciye etik eğitimi verdi.




nilgun_keles_etik4 buçuk yıldır Etik Değerler Merkezi, Etik Lider Akademisi (ELA) adı altında sürdürülen proje kapsamında Türkiye’de etik bilincinin oluşması, gelişmesi ve yaygınlaşması için çalışmalar yapıyor. Sertrans Logistics olarak EDMER’den aldıkları ödül ile sorumluluklarının bir kat daha arttığını belirten Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, “Türkiye'de etik bilincinin oluşması, gelişmesi ve yaygınlaşması için her alanda görev yapacak genç, etik liderlerin yetişmesine katkıda bulunan Etik Değerler Merkezi Derneği’nin çalışmasında yer almaktan mutluluk duyuyorum. Öğrencilerin etik konusuna duydukları merak beni çok sevindirdi. Öğrencilerin gelecekte iş hayatına atıldıklarında işlerini etik bilincine sahip bir şekilde yönetecek olmaları son derece umut ve gurur verici. Eğitimlerin sonunda gençlerle buluşmak, onlara etik değerlerin hayatımızdaki yerini anlatmak benim için çok keyifliydi.” dedi.
Keleş ayrıca lojistik sektörünün öncü kurumlarından olan Sertrans Logistics’in bugünlere gelmesinin kurumsal değerlerine bağlı kalmasından ve tüm faaliyet ve iş birliklerini etik çalışma anlayışından kaynaklandığını belirtti. Nilgün Keleş, “Etik olma, güvenilir olma, şeffaf olma” bizim olmazsa olmaz prensiplerimiz arasında yer alıyor. Sertrans Logistics bu konularda gerek ulusal gerekse uluslararası müşterileri nezdinde layık olduğu konuma ulaşmış durumdadır. Biz sadece müşteri ihtiyacına göre şekillenen, en yüksek kalitede, en hızlı hizmeti vererek değil, aynı zamanda bu hizmetleri etik ilkelerden ayrılmadan, müşterilerimizle kurduğumuz karşılıklı güvene sadık kalarak ve şeffaflık ilkesiyle yerine getirerek de müşteri algısı açısından en yüksek mertebede yer almakta, farkımızı bu açıdan da ortaya koyuyoruz. Müşterilerimizle uzun soluklu ve kalıcı iş birliği yapabilmemizin en temel sebeplerinden birisi de,  bu konulardaki hassasiyetimiz ve ciddiyetimizdir.  Önümüzdeki sene 30’uncu yılını kutlayacağımız firmamız sürekli inovasyona, başarı çıtasını daha da yükseğe taşımaya odaklanarak ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde yüksek katma değerli lojistik hizmetler sunmayı amaçlıyor. Bu yaklaşımımızın bir yansıması olarak, ‘2017 Türkiye Etik Ödülü’ne layık görülmekten gurur ve mutluluk duyuyoruz. Etik bilincini artırmak ve gençlere bu anlamda örnek olmak açısından yaptığı çalışmalara bizi de dahil ettiği için nedeniyle Etik Değerler Merkezi’ne de teşekkür ederim’’ dedi.
Türkiye'de etik liderlerin yetişmesine katkıda bulunan EDMER’in düzenlediği Etik Lider Akademisi, Koç, Bahçeşehir, Bilgi, Kültür, Özyeğin, Maltepe ve Okan üniversitelerinin bulunduğu toplam 7 okulda, 8 hafta boyunca devam eden bir eğitim programı gerçekleştiriliyor. Farklı sektörlerden oluşan gönüllü eğitmenler öğrencilere kendi sektörleriyle ilgili karşılaştıkları etik dışı vakaları, çözümlerini, tecrübelerini aktarıyorlar. Böyle bir çalışmanın parçası olmaktan mutluluk duyduklarını anlatan Nilgün Keleş son olarak, Sertrans Logistics’in, kurulduğu günden bu yana ulusal ve uluslararası düzeyde kabul gören etik ilkelere ve yasal düzenlemelere bağlı kalmaya, kurumsallığın bir gereği olarak toplumsal ve küresel oluşumlarda aktif yer alarak üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye büyük önem verdiğini sözlerine ekledi.





SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat