Banner


Turkish Cargo ve CSafe Global, CSafe RAP Uçuş onayını açıkladı
Hava kargo sektörünün en hızlı büyüyen markası olan Turkish Cargo, ilaç ürünlerine yönelik aktif ve pasif sıcaklık kontrollü çözümlerin lider tedarikçisi olan CSafe Global ile uçaklarda kullanıma sunulan CSafe RAP'ı onayladı.




turkish_cargo_csCSafe RAP, çevre koşullarına bakılmaksızın, kullanıcı tarafından tanımlanan yükü sıcaklık ayar noktasını hassas şekilde korumak için CSafe'in özel ThermoCor VIP yalıtımını kompresörle çalışan bir soğutma ve radyan ısıtma sistemi ile birlikte kullanılan benzersiz operasyonel kabiliyetler sunan, eksiksiz bir sıcaklık kontrol çözümleri serisindeki en son yeniliktir.
Turkish Cargo Pazarlama Başkanı Fatih Cığal; “CSafe RAP, Turkısh Cargo ilaç programında sağlık ürünlerinin taşınması için kullanılan aktif ısı kontrollü kapların mükemmel bir eklenmesi olacaktır. Küresel ölçekte büyüyen ilaç gönderilerinin hacmi ile daha büyük kargo yükleri için aktif ısı kontrollü kaplar gerekmektedir. CSafe RAP, Turkısh Cargo'ya dünya çapındaki müşterilerimize sınıfında en iyi hizmeti sunma, hacim, kargo bütünlüğü ve güvenliği açısından beklentilerini karşılama ve zamanında taşıma olanağı sunacak. Müşteri odaklı değerleri ve iş davranışlarını paylaşan firma olan CSafe Global ile ortaklık, Turkish Cargo'ya her defasında gönderilerimizin korunması ve bütünlüğü konusunda güven veriyor ”dedi. 
CSafe Global için Küresel Pazarlama ve İş Ortağı Yönetimi Başkan Yardımcısı Brad Jennings, “Turkish Cargo, dünya çapında sıcaklığa duyarlı sağlık ürünlerinin taşınması konusunda uzun süredir uzman” dedi. “CEIV akreditasyonu, karşılıklı yaşam bilimi müşterilerimize son derece yüksek standartlarda onaylanmış olan hassas soğuk zincir hizmetleri sağlama taahhüdünü daha da kanıtlamaktadır. CSafe RAP, dünya çapındaki sağlık şirketleri için sıcaklığa duyarlı, hayat geliştirici ürünlerin sıcaklık bütünlüğünü ve güvenli bir şekilde teslim edilmesini sağlayan kaliteli bir söz veriyor’’ dedi.
İlaç ve tıbbi malzeme içeren sevkiyatlar için ürettiği ürünlerle hareket eden Turkish Cargo, kapsamlı uçuş ağı sayesinde 122 ülkeye ve 300'den fazla destinasyona hava kargo hizmeti sunmaktadır. Turkish Cargo, 2015 yılından beri kullandığı Envirotrainer konteynerlerinin sevkiyat kalitesi ile dünyanın en büyük ilaç şirketlerine hizmet vermeye devam ediyor.
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat