e
Banner


Turkish Cargo, Johannesburg ve Madagaskar’a kargo seferi başlatıyor
Müşterilerine sağladığı geniş network imkanı ile dünyanın 120 ülkesine hizmet sağlayan öncü marka Turkish Cargo, Güney Afrika’nın en büyük sanayi ve ticaret merkezi olan Johannesburg ve Vanilya Adaları’nın en büyüğü olan Madagaskar için planladığı tarifeli kargo seferlerine 1 Temmuz 2017 itibariyle başlıyor.
 




johannesburgTurkish Cargo Afrika’nın en büyük ekonomilerinden biri olan Güney Afrika’da, 3 yıl ara verdiği Kargo uçağı operasyonuna Johannesburg ile yeniden başlıyor. İhracatının büyük bir kısmını Avrupa ve Amerika ülkelerine yapan Güney Afrika dünyanın her ülkesine çeşitli ürünler ihraç etmektedir. Güney Afrika’nın genel ihracat ürünleri; makine, elektrik – elektronik ekipmanlar, kimyasal ürünler ve otomotiv parçalarından oluşmakla birlikte, halihazırda bu ürünlerin bir kısmı hava kargo ile ihraç edilmekte ve ortaklığımız yolcu seferleri ile taşınmaktadır. Ayrıca; sezon olarak bozulabilir kargo, sebze, meyve gibi ihraç ürünleri çeşitlilik arz etmektedir.
Afrika kıtasının yanı başında yer alan Madagaskar ise çok farklı ürünlerin yer aldığı bir pazar olarak öne çıkmaktadır. Madagaskar’dan Avrupa ve Amerika ülkelerine vanilya, tropikal meyve ve tekstil ürünleri, uzakdoğu noktalarına da canlı yengeç ve farklı deniz ürünleri gibi mamüller gönderilmektedir.
Turkish Cargo olarak kargo uçağı seferlerine başlayacağımız bu iki nokta ürün çeşitliliği itibiari ile yüksek potansiyele sahip bir pazar konumunda yer almaktadır.
Dünyadaki üretim ve ticaret merkezlerine ulaşım için en iyi bağlantıları sağlayan Turkish Cargo, kaliteli hizmet anlayışı ile sunduğu cazip olanakları müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına geliştirmeye devam ediyor.
 
İstanbul (IST) - Johannesburg (JNB) – Madagaskar (TNR) - İstanbul tarife bilgileri;

Uçuş Numarası

Tarih

Rota

Kalkış

Varış

Gün

Uçak Tipi

6506

1.07.2017

IST JNB

13:45

22:25

Cumartesi

A330F

6506

1.07.2017

JNB TNR

00:25

04:25

Cumartesi

6506

2.07.2017

TNR IST

06:25

15:25

Pazar

 

 

 

 

 

 

 

*LMT

*Tarife izinlere bağlı olarak tarife revize edilebilir.

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat