e
Banner


Pegasus ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi işbirliğine gidiyor
Pegasus Hava Yolları ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi arasında, “İstihdam Garantili Kabin Memurluğu Eğitimi”ne ilişkin protokol imzalandı. 




pegasus_hasan_kalyoncu_uniÜniversitenin Rektörlük makamında düzenlenen törende protokolü, Pegasus Hava Yolları Kabin Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Özsoy ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz imzaladılar. 
Pegasus Hava Yolları ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında, katılımcılar düzenlenecek teorik eğitimler ile kabin memurluğu için gerekli temel eğitimleri alacaklar.  Temel eğitimlerinin ardından ise Pegasus Hava Yolları Genel Müdürlük Eğitim binasında bulunan ve kabin ekiplerinin uygulamalı eğitim yapmaları için tüm teknik donanıma sahip olan Pegasus simülatörlerinde pratik eğitimlerini tamamlayacaklar. 
Pegasus Eğitim binasında gerçekleştirilecek eğitimler ile kabin memuru adayları uçak içerisinde çıkabilecek her türlü acil duruma karşı; yangın söndürme eğitimleri, acil bir inişte çıkışların kullanılışı ve yolcu tahliyesi, deniz üzeri acil inişlerde suda hayatta kalma teknikleri eğitimleri gibi farklı senaryoların uygulanabildiği eğitimleri alacak. Ayrıca misafir memnuniyetini artırmak için uygulamalı servis, diksiyon ve anons eğitimleri gerçekleştirecekler. 
Protokolün imza töreninin ardından eğitimin duyurusunun yapılacağını ve katılımcıların belirleneceğini belirten Pegasus Hava Yolları Kabin Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Özsoy, “Günümüzde havacılık sektörü; tüm dünyada, hızla büyüyen, geleceği olan, çalışanlarına yeni fırsatlar ve gelişme olanakları sunan önemli bir alan haline geldi. Rekabette öncü olan, yeni fırsatlar ve çözümler üreten Pegasus Hava Yolları olarak, kabin ekiplerimizin eğitimine önemli ölçüde kaynak ayırmaktayız. Bunun sonucunda, işini gerçekten isteyerek seçmiş, kurumuna bağlı, kendini geliştirmeyi hedef edinmiş kişilerle çalışmayı, onlarla birlikte geleceğe güvenle bakmayı hedeflemekteyiz. Pegasus Hava Yolları olarak Hasan Kalyoncu Üniversitesiyle işbirliği içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliği ile sektörün kabin memuru ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlarken, gençlerimize de yeni bir kariyer olanağı sunacağız” dedi. 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat