e
Banner


Alışan Lojistik tehlikeli madde lojistiğine yön veriyor

1985 yılında uluslararası nakliye firması olarak kurulan Alışan Lojistik, konularında uzman kadrosu ile lojistik sektörüne yönelik talepler için farklı çözümler üretiyor.





alisan_tir.jpgŞirketin hizmet portföyünde uluslararası taşımacılık, gümrükleme, depo&antrepo hizmetleri, likit (sıvı) ve toz kimyevi madde taşımacılığı ile yurtiçi nakliye hizmetleri yer alıyor. Ayrıca bütün bu fonksiyonların beraberce kullanıldığı entegre lojistik projeler de geliştiren

Alışan Lojistik, kurumsal hedef ve stratejileri doğrultusunda müşterileri ile çalışanlarını, aralarında oluşacak yapıcı bir sinerjiyle memnun etmek ve bu yolda insana, çevreye olan sorumluluğunun bilincinde olarak, en iyi hizmeti veriyor. Şirket, uluslararası taşımacılık ve lojistik hizmetleri konusunda öncülüğünü sürdürmek için, insana ve çevreye duyarlılığını ön planda tutarken, profesyonel anlamda en iyi hizmet sağlayıcı, çözüm ortağı sıfatıyla küresel pazarlarda faaliyet gösteren bir dünya markası olmayı hedefliyor. Bu vizyonla toplamda 160.000 paletlik depolama alanı, 450 birimlik özmal araç filosu ile başta Avrupa ülkeleri olmak üzere CIS ülkeleri ve Ortadoğu’ya taşımacılık yapıyor. 


İleri teknolojiyle desteklenen çözümler

Alışan, kurulduğu günden bu yana birçok sektörün yanı sıra ağırlıklı olarak kimya sektörüne hizmet vermeye devam ediyor. Bu sebeple, kimya sektörünün en önemli başlıklarından biri olan tehlikeli kimyasalların elleçlenmesi, taşınması ve depolanması konusunda çok ciddi bir uzmanlığı, altyapısı ve başarılı bir çalışma modeli bulunuyor. Şirket, Avrupa standartlarında araç, çekici, ekipman ve depolar ile hizmet veriyor. Bununla birlikte çalışanlarını da sağlık, emniyet, çevre ve kalite konularında yeterli bilgi ile donatmak amacıyla en üst seviyede eğitimler veriyor ve önlemler alıyor. Alışan bu anlamda, tehlikeli madde lojistiği ile ilgili bilgi, tecrübe ve kapasite açısından Türkiye’nin lider firması konumunda. Bu konulardaki uzmanlaşmanın beraberinde gelen iyi hizmet ve müşteri memnuniyeti ise Alışan Lojistik’in temel prensibini oluşturuyor. Şirket, özellikle kimyasal ve tehlikeli madde, enerji ve FMSC lojistiği alanlarında müşterilerine güvenli, ileri teknolojiyle donatılmış ve IT çözümleriyle ile desteklenen hizmetler sunuyor.


Global yapılanmasını sürdürecek

Alışan Lojistik 2011 yılı içerisinde yüzde 20 bir büyüme ile 221 milyon TL ciro elde etti. 2012 yılında yüzde 40’lık bir büyüme hedefi bulunan şirket, 2013 yılı içerisinde de global pazar ihtiyaçları doğrultusunda yapılanmasını güncel tutarak, konularında uzman ekibiyle müşterilerinin ihtiyaç duydukları tüm kanalları en pratik çözümlerle sunmaya devam edecek

 

 

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat