e
Banner


ER-BİL, 100’er adet Daf Tır çekici ve treyler aldı

ER-BİL Uluslararası Transport 100 adet DAF XF105.460 ve 100 adet TIRSAN Mega Şasili Maksima Semi-Treyler siparişinin 60’ar adetlik kısmını teslim aldı

 




erbil_daf.jpg

ABC Grup bünyesinde bulunan ER-BİL Uluslararası Transport’un büyüme ivmesi  DAF ve Tırsan ile devam ediyor.

TIRSAN Treyler A.Ş. Samandıra Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen tören ile ER-BİL Uluslararası Transport 100 adet DAF XF105.460 ve 100 adet TIRSAN Mega Şasili Maksima Semi-Treyler siparişinin 60’ar adetlik kısmını teslim aldı.

7.5 - 8 Milyon Euro tutarındaki yatıırmın geri kalan 40'er adetlik bölümü ise Şubat 2013'te teslim edilecek. Yatırım tatamen büyüme amaçlı yapıldı.

Tırsan bayisi DAF-TIRSAN Otomotiv’in gerçekleştirdiği satışın teslimat törenine TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, ER-BİL Uluslararası Transport Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen ve DAF-TIRSAN Otomotiv Özel Müşteriler Yöneticisi Ertuğrul Erkoç katıldı.

 

"‘DAF Çekici ve TIRSAN Treyler Kombinasyonu Kazandırır"

TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu basın toplantısında yaptığı konuşmada yeni alımları ile beraber 300 DAF çekici ve 300 TIRSAN treyler araca sahip olan ABC Grup Bünyesindeki ER-BİL Uluslararası Transport ile yapılan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nuhoğlu ‘DAF ve TIRSAN kombinasyonunu kullanan tüm müşterilerimizde aynı sonucu görüyoruz; tekrar tekrar DAF ve TIRSAN’ı tercih ediyorlar. Çünkü DAF ve TIRSAN treyler kombinasyonunda performans yükseliyor. Yakıt sarfiyatında elde edilen tasarruf, her yol ve yük şartında değişmeyen performans seviyesi tekrar DAF ve TIRSAN’ı tercih etmeyi sağlıyor’ dedi.

Nuhoğlu: DAF ATe Programı ile İşletme Maliyetleri Düşer ASTronic Şanzıman ile Daha Da Düşer

ER-BİL Uluslararası Transport’un yeni alımlarında 50 adet DAF çekicisini ZF ASTronic (otomatik) şanzımanlı olarak satın aldığını belirten Nuhoğlu ‘DAF yeni nesil ATe araçlar %3 tasarruf sağlar, otomatik şanzıman ile de ayrıca % 5 daha tasarruf sağlanır. ZF ASTronic şanzıman, efsanevi DAF motorunun sürüş ve frenleme performansını en üst seviyelere çıkartan özel yazılımı ile kullanım hatalarını bertaraf ederek manuel şanzımanlı araca göre %5 yakıt ekonomisi sağlamaktadır. Debriyaj balatası ömrünü iki katı artırmaktadır ve 80 kg’lık ağırlık avantajı sunmaktadır’ dedi.




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat