e
Banner


Alstom'dan demiryolu atağı

18-21 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenlenecek Innotrans fuarında Alstom, 3.2 no’lu salondaki 101 no’lu standında ve dışarıda yer alan bölümde ürünlerini sergileyecek. Alstom Transport Başkanı Henri Poupart-Lafarge, 18 Eylül Salı günü saat 15:30’da 6.3 no’lu salonun C odasında bir basın konferansı düzenleyecek.





alstom.jpg

Alstom Transport, 18-21 Eylül 2012 tarihlerinde Berlin-Almanya’da düzenlenecek dünyanın en büyük demiryolu endüstrisi ticaret fuarı InnoTrans’a katılacak. Innotrans ziyaretçileri, Alstom’un tüm ürün, sistem ve ekipman yelpazesini incelemenin yanı sıra Alstom Transport uzmanlarıyla ve üst yönetimiyle buluşma fırsatını elde edecek.

Hafta boyunca Alstom 3.2 no’lu salondaki 101 no’lu standında, sunduğu çözüm ve hizmetler dahil olmak üzere en yeni şehir içi, banliyö, bölgesel, anahat ve yük trenlerini yaratıcı bir yöntemle sergileyecek.

Ziyaretçiler, yeni nesil Citadis ürün yelpazesinde ilk model olan Alstom’un Citadis Compact modelinin sunulduğu 3-boyutlu bir animasyon film aracılığıyla, demiryolu ulaşımıyla ilgili yeni bir vizyonla tanışacak. Citadis Compact özellikle orta büyüklükteki şehirler için tasarlanmıştır.  

Dışarıda yer alan bölümde Alstom, G3/20 no’lu hatta Coradia Nordic banliyö trenini sergileyecek. Coradia Nordic banliyö treni, konfor, erişim ve ulaşım imkanları bakımından yolcuların taleplerini karşılayacak şekilde tasarlandığı gibi çevre dostu bir donanımla Kuzey Avrupa’nun sert hava koşullarında (-35 o C) çalışabilmektedir.

Sergilenen diğer tren ise G1/4 no’lu hattaki Citadis Dualis treni olacaktır. Tren ve tramvay konseptlerini harmanlayan Citadis Dualis, şehir ve banliyöler arasında konforlu ve güvenli seyahat imkanı sunan bir üründür.  

18 Eylül Salı günü saat 15:30’da Alstom Transport Başkanı Henri Poupart-Lafarge, “Alstom, Akıcılığı Tasarlamak” konulu bir uluslararası basın toplantısı düzenleyecek. Henri Poupart-Lafarge, demiryolu pazarına ilişkin görüşlerini ve ayrıca Alstom’un konumu, performansı, stratejisi, sunduğu en son yenilikler ve teknolojiler hakkında bilgi verecek. Basın konferansı 6.3 no’lu salonda, C odasındaki basın merkezinde düzenlenecektir.

InnoTrans 2012’de gerçekleşecek diğer aktivitelerin bir parçası olmak için Alstom Transport’u https://twitter.com/alstomtransport twitter hesabından takip edebilir veya Alstom’u 3.2 no’lu salon, 101 no’lu standında ziyaret edebilirsiniz.

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat