e
Banner

Etiketler: rusya



CTT yeni işbirlikleriyle büyüyor



Avrupa, Türkiye ve Türki Cumhireyetler’i hattındaki taşımalarda müşteriye özel çözümleriyle önemli bir büyüme yakaladıklarını belirten CTT Genel Müdürü Hilal Ergun, aldıkları R2 belgesi ile operasyonlarını güçlendirirken, yeni partnerlik anlaşmalarıyla Rusya, Kuzey Afrika ve Ortadoğu ülkeleri taşımalarında kapasitelerini artıracaklarını söylüyor.




LogiLine Rusya’da hizmet ağını güçlendiriyor


Yayın: 11-12-2013
Kategori: Denizyolu

Genç ve dinamik yapısıyla konteyner taşımacılığına yeni bir soluk getiren LogiLine, yeni hat ve ofisleriyle başta Rusya olmak üzere, tüm BDT ülkelerine yönelik taşımalarda ihracatçı ve ithalatçıların çözüm ortağı olmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 




Logitrans Rusya’yı fethetti Kuzey Avrupa’da atağa geçti


Yayın: 12-12-2013
Kategori: Karayolu

Kurulduğu 1998 yılından beri Rusya, BDT ülkeleri ve Orta Asya bölgelerine yoğunlaşan Logitrans, yeni yatırımlarla Kuzey Avrupa’da da tüm ihracatçı ve ithalatçıların en güçlü lojistik tedarikçisi ve destekçisi olma yolunda adımlarını hızlandırıyor. 




Logitrans tekstil sektörünü Rusya, Kazakistan ve CIS ülkelerine taşıyor


Yayın: 06-08-2014
Kategori: Karayolu

Tekstil ve yan sanayi açısından son derece stratejik ve büyük potansiyel barındıran pazarlardan olan Rusya, Kazakistan ve CIS ülkelerinde yüksek bir tecrübeye sahip olan Logitrans, sunduğu uzman çözümlerle müşterilerinin bu bölgelerde markalaşmasına katkı sağlıyor. 




UND: Türkiye’den Rusya’ya gıda ihracatı hayal olabilir


Yayın: 22-08-2014
Kategori: Karayolu

Ukrayna’ya da yaşanan son gelişmelerden sonra Batılı ülkelerin ambargosuna maruz kalan Rusya, özellikle gıda ürünlerini Türkiye’den alacağını açıkladı ancak iki ülke arasında mal ulaşımı konusunda yaşanan sıkıntılar bu ihracatı tehlikeye atıyor. 




M&M Orta Asya, Ortadoğu ve Rusya ile “ENERJİSİNİ” artırıyor



Orta Asya, Irak, İran ve Rusya trafiklerinin Batı Avrupa hatlarıyla yarışır hale geldiğini vurgulayan M&M Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ender Atat, bu bölgelerde özellikle enerji lojistiğinde sundukları anahtar teslim ve intermodal çözümlerle önemli atılımlar içinde olduklarını söylüyor. 




RUSPED yurtdışında markalaşacak


Yayın: 18-12-2015
Kategori: Karayolu

13 yılı aşkın süredir yurtiçi lojistik sektöründe faaliyet gösteren Öz Şen İzmir Kargo, kurduğu Rusped Logistics ile yurtdışına açıldı. Yurtdışı açılımına 6 kişilik bir ekiple Rusya’nın başkenti Moskova’da açtıkları ofisle start verdiklerini belirten RUSPED Logistics Genel Müdürü Ayhan Aras, 2023 yılına kadar ofis sayısını 4’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. 




Rusya'dan iyi haberler geliyor


Yayın: 15-01-2016
Kategori: Ekonomi Gündemi
Etiketler: rusya ticaret

 Rus hükümeti, bazı Türk şirketlerinin yaptırım kararlarından muaf tutulmasına yönelik tasarı yayınladı.




Nuhoğlu: Türk tırları Rusya'ya muhtaç kalmadı


Yayın: 05-02-2016
Kategori: Karayolu

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, "Rusya'nın çıkardığı zorluklar sonrası Orta Asya'ya ulaşmak isteyen Türk taşımacılar Azerbaycan'dan bu bölgeye geçiyor. Rusya'ya muhtaç kalmadık" dedi.

 





Limak, Rusya’da 570 milyon dolarlık iş aldı


Yayın: 31-07-2017
Kategori: Ekonomi Gündemi
Etiketler: limak otoyol rusya

Limak, Rusya’nın Ufa şehrinde inşaat değeri toplam 34 milyar ruble (yaklaşık 570 milyon dolar) olan otoyol projesine ortak oldu.