e
Banner


İTT Lojistik, filosunu Volvo FH500 çekicilerle güçlendirdi
Türkiye distribütörlüğünü Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin yürüttüğü Volvo Trucks, teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Köklü bir geçmişe sahip olan ve müşterilerine Likit Kimyasal ve Tehlikeli Madde Taşımacılığı konusunda lojistik hizmeti sunan İTT Lojistik’e 10 adet Volvo FH500 teslimatı gerçekleştirildi. Bu teslimatla birlikte; İTT Lojistik filosundaki toplam araç sayısı 125 adede ulaştı.




volvoVolvo Trucks, Şirket Hedeflerimiz İçin En Uygun Marka
 
İTT Lojistik Kurucu Başkanı Tekin Öztanık, satın aldıkları Volvo FH500 filosu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Volvo Trucks markasının güvenlik, sağlamlık ve yakıt tasarrufu açısından sağladığı avantajlar tartışılamaz. İTT olarak her zaman önceliğimiz insan, güvenlik ve çevre oldu. Bu bilinçle yatırım rotamızı Volvo Trucks’a çevirdik ve markanın güçlü imajı ile İTT markasını bir araya getirerek; gelecek dönemlerdeki hedeflerimize uyumlu bir iş birliği oluşturacağını öngördük.”
 
Yenilikçi ve Güçlü İş Birliği ile Yatırımlarımıza Devam Edeceğiz
 
Konuşmasına şu sözlerle devam eden İTT Lojistik Kurucu Başkanı Tekin Öztanık, “Firmalar arasındaki iş birliği stratejisinin her zaman güvene dayalı olması gerektiğine inanan bir firmayız ve bu konuda Volvo Trucks markasına güvenimiz tam. 2024 yılı itibarıyla, yeni hedeflerimize giden yolda, bize eşlik edecek güçlü markalarla iş birliği yapmak önceliğimiz. Yeni dönemde Volvo Trucks markasının satış sonrası hizmetleriyle de yanımızda olacağını biliyoruz. İlerleyen dönemde araç yatırımlarımız artarak devam edecek” diyerek konuşmasını tamamladı.
 
Tüm Beklentileri Karşılayan Güvenilir Yol Arkadaşı; Volvo FH500
 
Taşınacak yüke ve menzile göre özelleştirilebilen Volvo FH 500 araçlarda bulunan; sürücünün tüm bilgilere kolayca erişebildiği dijital ana gösterge ekranı, I-Shift akıllı şanzımanı, güçlü VEB+ yardımcı fren sistemi, kişiselleştirilebilir Volvo Dinamik Direksiyon, yeni dizayn LED farlar, acil frenleme sistemi ile beraber önden çarpışma önleyici ikaz sistemi, şerit takip sistemi ve şeritte tutma asistanı gibi donanımlarıyla, İTT Lojistik’in güvenlik, konfor ve kazanç beklentilerini karşılıyor.
 
Volvo FH 500 Yakıt Verimliliğinde Ön Sırada
 
Volvo FH500 çekiciler; yüksek performansı, sağlamlığı, yakıt verimliliği ve konforu ile öne çıkıyor. Aynı zamanda, çevre dostu olması nedeniyle yaygın olarak, uluslararası uzun yol taşımacılığında tercih ediliyor.
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat