e
Banner


CARGOLOCKED ve AGT Kurye arasında iş birliği
Kargo, kurye ve lojistik sektörüne özel yenilikçi teknolojiler geliştiren CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri, lojistik sektörünün köklü ve önde gelen şirketlerinden AGT Kurye ile yeni bir iş birliğine imza attı. Türkiye’de ilk kez uygulanacak uygulama ile cep telefonu ve küçük elektronik eşya, mücevher, ilaç, önemli evrak gibi değerli eşyalar daha güvenli ve takip edilebilir bir taşıma hizmetine kavuşacak.




agtCARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri ve AGT Kurye arasında yapılan iş birliği ile sektörde çok yeni ve öncü bir teslimat hizmeti hayata geçiyor. Cep telefonu ve küçük elektronik eşya, mücevher, ilaç, değerli evrak başta olmak üzere birçok marka ve ürün yeni bir sevkiyat hizmetine kavuşuyor. CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Kutular, gönderici ile alıcı arasında herhangi bir dış müdahale olmadan teslimat yapılmasını mümkün kılıyor, bulut tabanlı yönetim ve tek kullanımlık kod sistemi ile sevkiyatlar, daha güvenli ve takip edilebilir bir taşıma hizmetine kavuşuyor.
 
Markalar için yeni ve öncü bir sevkiyat hizmeti
 
CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri kurucularından Semih Üstün: “Akıllı kilitli kutularımız, çift katmanlı doğrulama sistemi ile yüksek seviyede güvenlik sağlayacak. Alıcıya özel üretilen tek kullanımlık kodlar ile online ya da offline olarak açılabilen akıllı kilitli kutuların açılış ve kapanış tarih ve saatleri takip ekranlarından raporlanabilecek” dedi.
 
CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri kurucularından ve ana teknoloji sağlayıcı BVK Teknoloji kurucusu Kürşat Kurt ise: ‘’Patentli ve ödül kazanan Akıllı Kilitler ve Erişim Yönetim Teknolojisi, şirketimiz tarafından geliştirildi ve bu teknoloji ile dünyada birçok alanda ilke imza attık. AGT Kurye ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde Türkiye’de de ilklerimize bir yenisini daha ekledik” dedi.
 
CARGOLOCKED Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri ile birlikte sektöre yepyeni bir hizmet kazandırdıklarına değinen AGT Kurye Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Köse: “AGT Kurye olarak 1993'den beri bankacılık ve finans sektörüne, son 9 yıldır E-ticaret sektörüne özel nitelikli ve hızlı teslimat hizmetleri sunuyoruz. E-ticaret express teslimat, şubesiz bankacılık saha operasyonları ve nitelikli kurye hizmetleri alanlarında sektör kurucusu ve lideri olarak teknolojiye ve insana yatırım yaparak sürdürülebilir büyümeyi hedefliyoruz. Sektörde yeni bir hizmeti Cargolocked Akıllı Kilitli Taşıma Sistemleri ile hayata geçirmekten ve önemli bir yeniliğe imza atmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat