e
Banner


Hiper Lojistik anonim yapısıyla hedef büyüttü
Sağladığı başarılı büyümenin ardından anonim şirkete dönüşen Hiper Lojistik, üç ayaktan oluşan nakliye çözümleriyle Avrupa, Ortadoğu ve Orta Asya hattında köprüler kuruyor. 3. ülke ve transit taşımalarda iddialı olduklarını belirten Hiper Lojistik CEO’su Turgut Hami Tuzsus, “Express minivan hizmetimiz mutlaka denenmeli. Lorry tipi kamyonet taşımalarımızla Avrupa’da kapı teslimi hizmet sunuyoruz” dedi. 




Hiper2000 yılında kurulan ve uluslararası taşımacılık, express minivan ve parsiyel nakliye alanlarında hizmetler sunan Hiper Lojistik, anonim şirket yapısı kazanarak hedef büyüttü. Şirket, yeni yapısıyla hizmet kapsamını daha da geliştirmeyi hedefliyor. 
Hiper Lojistik CEO’su Turgut Hami Tuzsus, karayolu, denizyolu ve havayolu taşımalarıyla üretici ve sanayicilere ihtiyaçlarına uygun çözümler sunduklarını söyledi. Almanya, Belçika, Hollanda, Fransa, İspanya, Portekiz gibi Avrupa ülkelerinden ihracat, ithalat, transit ve 3. ülke taşımaları yaptıklarını aktaran Tuzsus, “Makine firmalarının normal standart TIR veya lowbed araçlarla taşıdığımız yüklerinin yanı sıra küçük parçalarını, parsiyel ve express minivan taşıma çözümlerimizle varış noktasına hızlı şekilde ulaştırmaktayız. Farkı modül taşımalarımızda çözümler üretmeye devam etmekteyiz. Acente ağımızı her geçen gün geliştirerek farklı ülkelerde uzmanlaşmaya gitmekteyiz. Ana hatlarımız dışında sermaye ayırarak giriş yaptığımız lojistik pazarlarında daha güçlü, rekabetçi fiyatların yanında kaliteli hizmete odaklanarak müşterilerimizi memnun etmekteyiz. Aynı zamanda uygun fiyatlarımızla ürünlerin lojistik maliyetlerini düşürerek, uluslararası piyasada sanayicimizin ve üreticimizin rekabet güçlerini yükseltmekteyiz” dedi. 
 
‘EXPRESS MİNİVAN HİZMETİMİZ MUTLAKA DENENMELİ’ 
 
Hiper Lojistik’in yaptığı taşımaların yüzde 25’ini ihracat, yüzde 37’sini ithalat, yüzde 38’ini transit ve 3. ülke taşımaları oluşturuyor. Firma olarak ağırlıklı olarak 3. ülke ve transit taşımalarına odaklandıklarını ifade eden Tuzsus, “Hiper Lojistik olarak; inovasyona önem vermekteyiz. Sanayici ve üretici firmalarımızın özellikle hızlı teslimatlar için geliştirmiş olduğumuz express minivan hizmetimizi mutlaka denemelerini isteriz. Ayrıca lorry tipi kamyonet taşımalarımızla Avrupa’da geniş dağıtım ağına sahibiz ve kapı teslimi hizmet sunmaktayız” diye konuştu. 
Tuzsus, müşterilerine sundukları avantajları ise şöyle özetledi: “Farklı taşıma modalarında onaylanmış tedarikçilerimizle en iyi fiyat koşullarında ve memnuniyet odaklı çözümler üretmemizdir. Lojistik hizmet alan şirketler için pazarda fiyat araştırarak denemediği uluslararası nakliye, ilk çalışmalarda her zaman risk teşkil etmektedir. Hiper Lojistik olarak tüm güvenceleri sağlayarak riski minimize ederek, güvenilir fiyat ve hizmet sunuyoruz. Uzman olduğumuz hatlarda oluşacak ek maliyetleri engelliyoruz.” 
 
‘NAVLUN DESTEĞİ SAĞLANMALI’ 
 
Sanayici lojistiğinde, lojistik köylerinin ve merkezlerinin; üretim hattına yakın bölgelerde kurulmasının güçlü bir sinerji yaratacağını aynı zamanda maliyetlerin düşürülmesine yardımcı olacağını belirten Turgut Hami Tuzsus, “Sanayici ve lojistikçileri buluşturacak oluşumların çoğalması sektörlere daha da olumlu etki edecektir. Ayrıca sanayicilerle anlaşma yapan lojistik firmalarına devlet tarafından navlun desteği sunulmasının uluslararası piyasalarda Türk sanayicilerinin daha rahat rekabet etmesini sağlayacağını düşünmekteyiz” dedi. 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat