Banner


Lima Lojistik'ten otomotiv sektörüne özel çözümler
Otomotiv lojistiğinde iddialı olan Lima Lojistik, sektörün zamanında teslimat talebine özel çözümlerle cevap veriyor. Lima Lojistik Otomotiv Müdürü Ramazan Bedir, sektöre havayolu ve minivan gibi taşımacılık çözümlerinin yanı sıra İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarında 7 gün 24 saat operasyon ve gümrükleme hizmeti sunduklarını aktardı. 




LimaLima Lojistik Otomotiv Müdürü Ramazan Bedir, Lima Lojistik olarak alanında uzman ekipleriyle otomotiv sektörüne özel lojistik hizmeti sunduklarını söyledi.  24 saatlik teslimat esasına dayalı havayolu servislerinin yanında daha ekonomik standartlara sahip taşıma servisleri ve optimum fiyat sağlamak amacıyla minivan araçlarla taşıma operasyonlarını yürüttüklerini belirten Ramazan Bedir, “Ayrıca İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarında 7 gün 24 saat operasyon ve gümrükleme hizmeti veriyoruz. Tedarik zincirinin en önemli halkası olan taşımacılıkta esnek çalışma sistemimizle otomotiv sektörüne alternatif lojistik hizmeti sunuyoruz” dedi. 
 
LimaOTOMOTİVDE YÜKSEK TONAJDA HAVAYOLU TAŞIMACILIĞI 
 
Lima Lojistik olarak yüksek tonajda havayolu taşımacılığı yaptıklarına değinen Ramazan Bedir, “Havayolları ile olan işbirliğimiz sayesinde artırılabilir kapasite ile ilgili bir sorunumuz bulunmamakla birlikte, tüm sektör taleplerini karşılayabilecek nakliye kapasitesine sahibiz” diye konuştu. 
Günün her saati tüm dünyadan toplama ve teslimat yapabilme gücüne sahip olduklarına dikkat çeken Bedir, “Havayolu şirketleri ile yapmış olduğumuz kurumsal anlaşmalarla otomotiv sektörüne özel ayrıcalıklı fiyat avantajları sunuyoruz. Otomotiv sektörünün en önemli gerekliliği olan üretim bantlarına yetişecek yedek parçaların aciliyeti nedeniyle her zaman öncelikli yükleme yapılmasını sağlıyoruz. Geçici depolama hizmetleri için yatırım çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu. 
Otomotiv sektörünün 30 milyar dolara yakın ihracat pazarı bulunduğunu hatırlatan Ramazan Bedir, sözlerine şöyle devam etti: “Otomotiv sektöründe üretim hatlarına parçaların yetişebilmesi için bazen dakikalar bile büyük önem taşıyor. Lima Lojistik olarak alanında uzman ekiplerimizle sunduğumuz alternatif lojistik operasyonları ile hizmet verdiğimiz firmalara yükün zamanında teslimini sağlama gayretin içindeyiz.’’
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat