e
Banner


Alışan Lojistik’e Uluslararası İş Güvenliği Ödülü
Türkiye’nin en büyük 500 şirketleri arasında yer alan Alışan Lojistik, British Safety Council tarafından düzenlenen 63. Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards) organizasyonunda 7. kez ödül almaya layık görüldü.




AlıÅ�an1985 yılından bu yana özellikle Hızlı Tüketim Malları (FMCG) ve Kimyevi Maddeler Lojistiği alanındaki öncü çalışmaları ile dikkat çeken Alışan Lojistik, iş sağlığı ve güvenliği konusundaki başarılı çalışmaları ile British Safety Council tarafından düzenlenen 63. Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards) organizasyonunda ödüle layık görüldü.
 
Her yıl düzenlenen ve Distinction Winners, Merit ve Pass kategorilerinde Türkiye’den 100’ü aşkın kurumun değerlendirildiği ve sadece 15’inin ödüllendirildiği organizasyonda Alışan Lojistik, Merit Awards kategorisinde ödülün sahibi oldu. 
 
Konuyla ilgili bilgi aktaran Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, “Alışan Lojistik olarak, dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen ve bu yıl 63’ncüsü düzenlenen Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’ne (International Safety Awards) 7. kez layık görülmenin gururunu taşıyoruz. Bu ödülle şirketimiz, iş sağlığı ve güvenliğine verdiği önemi bir kez daha kanıtlamış; dünyanın ve ülkemizin örnek kuruluşları arasında yerini almıştır. Bu başarı aynı zamanda, Alışan Lojistik markasının ana hedefi olan sürdürülebilir başarının da en büyük göstergesidir” dedi.
 
ULUSLARARASI İŞ GÜVENLIĞI ÖDÜLLERI (INTERNATIONAL SAFETY AWARDS) HAKKINDA
 
Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards); 1957 yılında kâr amacı gütmeyen bir kuruluş statüsüyle Londra’da kurulan British Safety Council tarafından düzenli olarak her yıl düzenlenen Uluslararası İş Güvenliği Ödül Programıdır. Ödülün amacı farklı ülkelerden ve sektörlerden kurumların; iş sağlığı ve güvenliği konusundaki başarılarını ve iyi uygulamalarını değerlendirerek, British Safety Council tarafından verilen prestijli Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards) ile her yıl taçlandırmaktır.
Sağlık ve güvenlik alanındaki fark yaratan proje ve uygulamaları ile Kurumların kendilerini kanıtlamalarına ve diğer kurumlara örnek olmalarına fırsat tanıyan yarışmaya, dünya çapında her sektörden, her ölçekte kurum ve kuruluş katılmaktadır. Değerlendirmelerin bağımsız bir teknik ekip tarafından yapıldığı yarışmaya dünya genelinden firmalar farklı kategorilerde katılım sağlamaktadır.
 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat