e
Banner


Tırsan teslimatta hız kesmiyor

Tırsan, Kafkas Nakliyat’a 16 adet Tırsan Perdeli Maxima+ semi-treylerler, Emiroğlu Uluslararası Nakliyat’a 10 adet Brandalı Maxima+, Arga Transport’a 20 adet tren yüklemeli Tırsan Brandalı Maxima Plus semi-treyler, T.SNS X+ ve 1 adet Kässbohrer uzayabilir 5 dingilli low-bed, K.SLA 5 teslimatı gerçekleştirdi. 





daf_tirsan1.jpgKafkas Nakliyat 16 adet Tırsan Perdeli Maxima+ semi-treylerleri Tırsan Adapazarı Fabrikası’nda düzenlenen tören ile teslim aldı. Tırsan bayisi Gelecek Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçların teslimat töreni, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Kafkas Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Korkmaz Okut, Lojistik Müdürü Yakup Özyurt, Tırsan Yurtiçi Satış Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız ve Gelecek Otomotiv Satış Danışmanı Fatih Dikbaş’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Kafkas Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Korkmaz Okut törende yaptığı konuşmada şunları belirtti: “Tırsan’ı tercih etmemizdeki en önemli neden perdeli ürün segmentinde sektörün en iyisi olması, ürünlerin kalitesi ve markaya duymuş olduğumuz güvendir. Öte yandan, Tırsan treylerlerin sahip olduğu K-fix yük sabitleme sistemi sayesinde taşımalarımızı hızlı ve güvenli yapabilmekteyiz.”

Tırsan, Emiroğlu Uluslararası Nakliyat’a 10 adet Tırsan Brandalı Maxima Plus semi-treyler, T.SNS X+ teslim etti. Tırsan Adapazarı Fabrikasında düzenlenen törene Tırsan, Emiroğlu Uluslararası Nakliyat firmasının sahiplerinden Erdoğan Balcı ve DAF-Tırsan Satış Temsilcisi Orkun Demir katıldı. Emiroğlu Uluslararası Nakliyat firmasının sahiplerinden Erdoğan Balcı gerçekleşen teslimat töreninde yaptığı açıklamada, “Öncelikli tercih nedenimiz, Tırsan’a duymuş olduğumuz güven ve ürettikleri treylerlerin sağlamlığı ve kalitesidir” dedi.

Tırsan, Arga Transport’a ise 20 adet tren yüklemeli Tırsan Brandalı Maxima Plus semi-treyler, T.SNS X+ ve 1 adet Kässbohrer uzayabilir 5 dingilli low-bed, K.SLA 5, teslim etti. Kayseri Arga Transport yönetim binasında gerçekleştirilen törene Arga Transport Yönetim Kurulu Başkanı Hacı İbrahim Arga, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Arga ve DAF-TIRSAN Satış Müdürü Ertuğrul Erkoç katıldı. Arga Transport Yönetim Kurulu Başkanı Hacı İbrahim Arga gerçekleşen teslimat töreninde yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Tırsan’ın sektör lider olması, marka güvenirliği ve treylerlerin sağlamlığı Tırsan’ı tercih etmemizdeki öncelikli neden” dedi. 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat