e
Banner


Köknar, Volvo güvencesi ile yoluna devam ediyor!
Köknar Uluslararası Taşımacılık, tamamı Volvo çekici ve kamyonlardan oluşan filosuna yeni teslim aldığı on adet yeni Volvo FH ile güç katıyor. Köknar, benimsediği kaliteli ve hızlı hizmet anlayışını her zaman Volvo güvencesiyle tescilliyor.




volvo_kamyon_koknarKöknar Uluslararası Taşımacılık, 1995 yılından bu yana Avrupa ve Asya ülkelerine Volvo kamyon ve çekiciler ile frigofirik taşımacılık yapıyor. Yeni teslim aldığı on adet I-Shift şanzıman ve I-See donanımlı yeni Volvo FH 460 4x2 çekiciler sayesinde Köknar, yakıt tasarrufunu arttırırken sürücülerine de daha verimli ve rahat bir sürüş imkanı sunuyor.

Merkezi Mersin’de bulunan Köknar, tüm dünya ülkelerine yapılan ihracat, tüm ülkelerden yapılan ithalat ve transit ticaretler için sunduğu hızlı ve güvenilir taşımacılığı en uygun maliyetlerle sağlayarak ön plana çıkıyor. Bu doğrultuda her zaman Volvo markasını tercih eden Köknar, yeni araç alımlarıyla hem filosundaki araç sayısını attırıyor hem de araçlarını yeniliyor.

Yeni Volvo FH çekicilerin teslimat törenine Köknar Uluslararası Taşımacılık adına katılan Yönetim Kurulu Başkanı Bedirhan Orak iki yaş ortalamasındaki Volvo araçlar ile hizmet verdiklerinin altını çiziyor. Her zaman Volvo’nun son teknolojileri ile verimliliklerini arttırmayı hedeflediklerini belirten Orak, yaptığı açıklamada; “1995’ten bu yana uluslararası taşımacılık sektöründe kaliteli, hızlı ve güvenli hizmet sunabilme ilkeleriyle adımlar attık. Filomuzu oluştururken de tercihimizi hep Volvo’dan yana kullandık. Bugün teslim aldığımız 10 yeni FH ile Volvo güvencesiyle ilerlemeye devam ediyoruz. Ancak her zaman Volvo’nun yeni teknolojileri ile filomuzu güçlendiriyoruz. Müşterilerimize en uygun maliyetli taşımacılık hizmetlerini sunarken bizim de operasyon maliyetlerimizde tasarruf sağlamamız gerekiyor. Volvo’nun ayrıcalıklı sistemleri I-Shift şanzıman ve I-See teknolojisi ile hem müşterilerimizin kârlılığını arttıracağız, hem de kendi verimliliğimize katkıda bulanacağız,” diyor.

Volvo Kamyon adına törene katılan Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ise açıklamasında, “Uluslararası taşımacılık sektöründe zorlu uzun yol koşullarında hizmet veren Köknar ile kuruluşundan bu güne işbirliği yapmaya devam ediyoruz. Beklentilerine karşılık veren araçları sunabildiğimiz, hizmet sağlayabildiğimiz ve filolarında geniş bir Volvo ailesi olarak yer alabildiğimiz için mutluyuz. Ayrıca Köknar için, her zaman Volvo Kamyon olarak geliştirdiğimiz teknolojilerin sıkı bir takipçisi diyebiliriz. Otomatik pilot gibi çalışan, otomatik vites değişimi yapan ve yakıt tasarrufu için yol eğiminden yararlanan yeni teknolojimiz I-See'yi tercih etmeleri bunun bir göstergesi. Günümüzde pek çok nakliye şirketi için giderek artan bir yük haline gelen yakıt maliyetleri dikkate alındığında, I-See teknolojisinin %5’e varan oranda sağlayacağı yakıt tasarrufu, Köknar’ın operasyonlarına en hızlı şekilde yansıyacaktır. Köknar’ın tüm filosuyla bir yıl boyunca kat ettiği km düşünüldüğünde, I-Shift şanzımanın sağlayacağı avantajlarla birlikte tüm bu özelliklerin, Köknar için önemli bir kârlılık sağlayacağına inanıyoruz. Köknar’ın filosu genişlerken Volvo olarak, gerek satış öncesi gerek satış sonrası hizmetlerimizle yanlarında olmaya devam edeceğiz,” dedi.

 




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat