e
Banner


Renault Yeni Trucks'ı Ticari Araçlar Fuarı’nda Tanıtıyor

Renault Trucks 20 - 27 Eylül 2012 tarihleri arasında Hannover’de düzenlenen IAA Ticari Araçlar Fuarı’nda Euro 6 teknolojisini tanıtacak. 17 numaralı salon, A 21 standında yer alacak olan Yakıt tasarrufunda lider Renault Trucks, taşımacıların yakıt  tüketiminden kaynaklanan işletme maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olan tüm çözümlerini tanıtacak.

 




renoult_tir.jpg

Renault Trucks, All For Fuel Eco sloganı ile Premium Optifuel modelinin son versiyonunun yanı sıra inşaat gamına özel OptiTrack donanımlı Premium Lander, Optifuel paketli Midlum, elektrikli Maxity, doğalgazlı Premium Dağıtım ve Premium Dağıtım Hybrys Tech ve diğer araçlarını beğeniye sunacak. Bununla beraber, Paris bölgesinde henüz test sürecinde olan elektrikli Midlum modeli fuar kapsamında tanıtılacak. Renault Trucks, müşterilerine doğru enerjiyle çalışan doğru kamyonu, doğru yerde sunarak karayolu taşımacılığını desteklemek konusundaki kararlılığını ortaya koyacak.

Fuar standında yer alacak Fuel Eco simülatörleri ziyaretçilere, yakıt tasarrufunun kazançlarını görme fırsatı verecek. Simülatörde direksiyon başına geçen her oyuncu taşıdığı yükleri zamanında ve mümkün olan en düşük yakıtı tüketerek yerine ulaştırmaya çalışacak. Kazanan ise, en az tüketimle, en yüksek ticari hızı yakalayan kişi olacak.

Kendini geleceğe hazırlayan bir üretici olan Renault Trucks, yakıt tasarrufu için optimize edilmiş bir uzun yol aracının üç boyutlu tasarımını da tanıtacak. Halle du Design ekiplerince geliştirilen araç, endüstriyel kısıtlamaların etkisinde kalmadan, bir kamyonu çok daha verimli kılma imkanları üzerine bir düşüncenin ürünü. Bu yüzden aerodinamizm öncülüğünde yenilikleri, teknolojileri ve malzemeleri bünyesinde barındıran bir dizi teknik tercihin sonucunda ortaya çıkmıştır. Kamyonun amacı, üreticiye uzun vadede yakıt tasarrufu adına yürütülen araştırmalar için bir yol haritası oluşturmaktır.

Kamyon her zaman bir heyecan odağı olmuştur. Renault Trucks, MKR Technology ekibinin yarış kamyonunu ve Truck racing simülatörlerinin bulunduğu özel bir alanı yarış severlere ayırdı. Burada ayrıca markanın tutkunları için bir butiğin yanı sıra Trucks Driver Club üyeliği imkanı da sunulacak.




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat